izprashtane pari ot BG do Canada?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
nini

izprashtane pari ot BG do Canada?

Мнение от nini »

Edin priatel ot Bg iska da mu kupia neshto prez Internet, koeto niama dostavka za Bg. Iska da mi izprati parite.
Znaete li koi e nai-evtinia nachin za izprashtane na pari ot BG, stava vapros za ok. 1000 CAD. Ot Kanada znam, che e dobre s Money gram, no ot Bg izliza po-skapo ot kolkoto s bankov prevod. Kakvo shte me posavetvate?
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

я да предложа аз нещо, та всички да ме оплюят, за да излезе истината на бял свят..

та може ли да стане така: човекът си ги обръща в САД в БГ и от някоя банка купува пътнически поименни чекове на твое име, после ги слага в един плик и ги праща с обратна разписка по пощата, ти ги получаваш, депозираш и си взимаш кеша..Къде бъркам?
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
speedy

Мнение от speedy »

Milenka написа:я да предложа аз нещо, та всички да ме оплюят, за да излезе истината на бял свят..

та може ли да стане така: човекът си ги обръща в САД в БГ и от някоя банка купува пътнически поименни чекове на твое име, после ги слага в един плик и ги праща с обратна разписка по пощата, ти ги получаваш, депозираш и си взимаш кеша..Къде бъркам?
Единственият проблем е, че човекът ще трябва да дойде лично в Канада да се подпише на чековете, когато nini реши да ги използва.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
ovni

Re: izprashtane pari ot BG do Canada?

Мнение от ovni »

nini написа:Edin priatel ot Bg iska da mu kupia neshto prez Internet, koeto niama dostavka za Bg. Iska da mi izprati parite.
Znaete li koi e nai-evtinia nachin za izprashtane na pari ot BG, stava vapros za ok. 1000 CAD. Ot Kanada znam, che e dobre s Money gram, no ot Bg izliza po-skapo ot kolkoto s bankov prevod. Kakvo shte me posavetvate?
Извинявам се за любопитството, но какво може да е това нещо което да го няма в България или да не може да се поръча от Европа?
Аз се върнах вчера от България и мога да Ви споделя, че там има всичко.
I'm stupid, don't listen to me
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

може да е лична услуга бе овни..
дай съвет по темата, не се прави пак на отворен, що не се обади в БГ да ти спретнем една форумска среща..
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

speedy написа:
Milenka написа:я да предложа аз нещо, та всички да ме оплюят, за да излезе истината на бял свят..

Единственият проблем е, че човекът ще трябва да дойде лично в Канада да се подпише на чековете, когато nini реши да ги използва.
не ги ли издава банката, що човекът да се подписва..хич не са ми ясни тези пътнически чекове
speedy

Мнение от speedy »

Подписват се два пъти - първо веднага щом ти ги издаде банката, а след това, когато ги използваш. И е много хубаво подписите да са еднакви :)
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

значи не стават за целта..ами с обикновен чек как стоят нещата?
издава банката оттук чек, който да е изплатим на лицето Х в СА, ама проблемът ми е сега, с какво да го пратя, различно от куриер и да не попадне в лоши ръце..
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Овни,може и да има,ама моята жена която в момента е на гости в бГ,КАЗА,ЧЕ ПРИ НАС ВСИЧКО Е ПО-ЕВТИНО!(като казвам при нас,има предвид тук в Канада)..........вече........а иначе има и много неща дето в България не са ги и сънували.........ама не ми се разправя сега да правиме тъпи сравнения.
nini

Мнение от nini »

Za zadovoliavane na lubopitstvoto na ovni-eto tova neshto
http://www.icuiti.com/index.php?page_id=10
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Овена,ако го намери това в Бг и на тая цена ,да дойде да ми се обади......ха-ха.....да не говориме ,че ако изобщо го има,гарянцията въобще няма да е истинска ,защото в БГ ИСТИНСКА ГАРАНЦИЯ НЯМА!!!!!ВСЕКИ ТЕ ПРАЩА НА НЕКВИ СЕРВИЗИ ДЕТО ТЕ МОТАТ ДОКАТО СЕ ОТКАЖЕШ,ама овците тия работи не ги помнят! :twisted:
Заключено