izprashtane pari ot BG do Canada?
izprashtane pari ot BG do Canada?
Edin priatel ot Bg iska da mu kupia neshto prez Internet, koeto niama dostavka za Bg. Iska da mi izprati parite.
Znaete li koi e nai-evtinia nachin za izprashtane na pari ot BG, stava vapros za ok. 1000 CAD. Ot Kanada znam, che e dobre s Money gram, no ot Bg izliza po-skapo ot kolkoto s bankov prevod. Kakvo shte me posavetvate?
Znaete li koi e nai-evtinia nachin za izprashtane na pari ot BG, stava vapros za ok. 1000 CAD. Ot Kanada znam, che e dobre s Money gram, no ot Bg izliza po-skapo ot kolkoto s bankov prevod. Kakvo shte me posavetvate?
я да предложа аз нещо, та всички да ме оплюят, за да излезе истината на бял свят..
та може ли да стане така: човекът си ги обръща в САД в БГ и от някоя банка купува пътнически поименни чекове на твое име, после ги слага в един плик и ги праща с обратна разписка по пощата, ти ги получаваш, депозираш и си взимаш кеша..Къде бъркам?
та може ли да стане така: човекът си ги обръща в САД в БГ и от някоя банка купува пътнически поименни чекове на твое име, после ги слага в един плик и ги праща с обратна разписка по пощата, ти ги получаваш, депозираш и си взимаш кеша..Къде бъркам?
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Единственият проблем е, че човекът ще трябва да дойде лично в Канада да се подпише на чековете, когато nini реши да ги използва.Milenka написа:я да предложа аз нещо, та всички да ме оплюят, за да излезе истината на бял свят..
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Re: izprashtane pari ot BG do Canada?
Извинявам се за любопитството, но какво може да е това нещо което да го няма в България или да не може да се поръча от Европа?nini написа:Edin priatel ot Bg iska da mu kupia neshto prez Internet, koeto niama dostavka za Bg. Iska da mi izprati parite.
Аз се върнах вчера от България и мога да Ви споделя, че там има всичко.
I'm stupid, don't listen to me
не ги ли издава банката, що човекът да се подписва..хич не са ми ясни тези пътнически чековеspeedy написа:Единственият проблем е, че човекът ще трябва да дойде лично в Канада да се подпише на чековете, когато nini реши да ги използва.Milenka написа:я да предложа аз нещо, та всички да ме оплюят, за да излезе истината на бял свят..
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Za zadovoliavane na lubopitstvoto na ovni-eto tova neshto
http://www.icuiti.com/index.php?page_id=10
http://www.icuiti.com/index.php?page_id=10