Въпрос относно попълването на документите

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Fransis
Обратна връзка:

Въпрос относно попълването на документите

Мнение от Fransis »

Здравейте!Вече сме готови с документите.Искам да ви питам какво да посоча във формулярите за съпругът ми,който има Академична справака,но му предстои да си вземе дипломата до интервюто.Дали да впиша само математическата гимназия,която е завършил или да напиша и университета,който завършва,като в документите ще е само академичната справка, а самата диплома ще носим на интервюто.
Знам,че има и други двойки,които са правили така.Какво ще ме посъветвате/той не е водещ кандидат/
eli_t

Мнение от eli_t »

Ако е издържал държ. изпит или е защитил дипл работа, това означава че е само въпрос на време да си вземе дипломата така че прилагай ак. справка и с едно мило писмо на френски кратко ще обясните ситуацията.
Canada 22.9.07
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

мъжа ми си извади уверение, че е минал защита на дипломната работа и само чака да му издадат дипломата. преведохме го на френски и го заверихме нотариално. надявам се, че това е достатъчно.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
vanio

Мнение от vanio »

pyrwo negowoto obrazowanie ne e chak tolkowa wajno, w smisyl che niama da ti donese mnogo tochki w kachestwoto mu na wtorostepenen kandidat.
wtoro w zakonite si pishe iasno i tochno che tochki se dawat samo sreshtu diplomi..:), no sled kato im e obiasnena situaciqta w edno pismo, za koeto e pisano po - gore, te shte predwidqt da wi dadat syotwetnite tochki na samoto interwiu, taka che ako s tiah si sybirate neobhodimia minimum spored izchisleniqta wi, ne se kolebaite da mu posochite bydeshtoto obrazowanie.
W nai- loshia suchai shte wi syrnat edno tipowo pismo s koeto wi kazwat che ne sybirate neobhodimiat minimum tochki, za da bydete pokaneni na interwiu, no ako w 60 dnewen srok im izpratite dopylnitelni dokumenti, shte prerazgledat molbata wi, koeto spored men shte e dostatychno, za da imate syotwetnata diploma i da mojete da ia prilojite
vanio
Заключено