Къде ще посрещнете новата година
Къде ще посрещнете новата година
Тъкмо се чудя къде за първото си посрещане в Монтреал, та ми стана интересно да разбера кой къкво е решил.
Предполагам че тук няма концерти подобни на тези на площад Батенберг в София. Къкво предлага Монтреал къто такива масови мероприятия?
Предполагам че тук няма концерти подобни на тези на площад Батенберг в София. Къкво предлага Монтреал къто такива масови мероприятия?
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
Тогава, след любезната покана, ще дойда на българо-онтарийското парти - от страната на онтарийците, за да не са малцинство.
Joana

Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Благодаря, Ивет. Обаче в горите тилилейски ме е страх нощем и не ми се криви по разни камънаци точно на върха на Новата година. Предпочитам да съм в близост до пухена възглавничка.
Весело прекарване!
Joana

Весело прекарване!

Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Re: Къде ще посрещнете новата година
В Торонто има голям концерт на площада пред кметството, дори го излъчва една от регионалните телевизии, като гвоздея на програмата разбира се е броенето в 12 часа. Както се очертава времето да е доста топло за сезона, на площада сигурно няма да има къде игла да се хвърли.Igor написа: Предполагам че тук няма концерти подобни на тези на площад Батенберг в София. Къкво предлага Монтреал къто такива масови мероприятия?
Би трябвало и в Монтреал да има нещо подобно.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Re: Къде ще посрещнете новата година
Още никой не ме е светнал за такъв концерт в Монтреал, а аз за това пуснах анкетата.Koko написа:В Торонто има голям концерт на площада пред кметството, дори го излъчва една от регионалните телевизии, като гвоздея на програмата разбира се е броенето в 12 часа. Както се очертава времето да е доста топло за сезона, на площада сигурно няма да има къде игла да се хвърли.
Би трябвало и в Монтреал да има нещо подобно.

И сега се сетих че съм пропуснал трудещите се - липсва отговор:
- НА РАБОТА СЪМ, ЗAБРАВИ
Но сега е късно, не мога да го добавя.
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
- fantalicious
-
- simplyaven
- Обратна връзка:
ей тук: http://www.templegardens.sk.ca/, ще се киснем във външния басейн, а снега ще се сипе отгоре ни
после кънки и разходка с шейна, а накрая напиване по стара БГ традиция