Кандидатстване с английски
Кандидатстване с английски
Въпросът ми е следния. Дайте предложения и мнения относно кандидатстването за английскат част. Този френски хич не ми се отдава. Какви препоръки и документи са нужни за по голям щшанс на интервюто.
Re: Кандидатстване с английски
Ако съм на твое място бих започнал с внимателно прочитане на информацията в официалния сайт:kapitango написа:Въпросът ми е следния. Дайте предложения и мнения относно кандидатстването за английскат част. Този френски хич не ми се отдава. Какви препоръки и документи са нужни за по голям щшанс на интервюто.
http://www.cic.gc.ca
Имай предвид че по сега действащите правила интервю няма, а езика се доказва със сертификат. Освен това, изискванията по федералната процедура, като: образование; трудов стаж; език и т.н. са по-високи от тези по процедурата за провинция Квебек.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)