Ehhh
Kak bih iskal da se kacha na tova chudo i da patuvam kam Canada s nego!!!
Vidiahte li go:
"Три пъти колкото Титаник!
Най-големият в света пътнически лайнер - "Куин Мери 2", който е близо три пъти по-голям от "Титаник", отпътува на първия си презокеански воаяж."
Vijte sega - korabite ot tozi mashtab potavat dosta po-bavno ot razbivaneto na edin samolet. Pomoshtta idva mnogo barzo v moreto.
Pak i da potana, moje da sreshtna niakoq rusalka, vmesto akula, nali...
Защо всички мислите за потапянето на кораба или падането на самолета? Представете си как ще се почувствате при благоприятното акостиране на кораба или приземяването на самолета (при това на канадска земя)
Blue Passion написа:... като изключим евентуална морска болест у някои пасажери ...
Няма опасност от морска болест - корабите с такива размери са непоклатими (в буквалния смисъл). Трябва през ураган да мине за да разберат пътниците, че са в открито море, а не в езеро...
Най-много жертви в световен мащаб е дало корабокрушение при Квебекските брегове през 1914 г. /много повече от Титаник , но все пак не толкова "известно" поради избухването на ПСВ и военнизирания американски екипаж, който е загинал в него/. Сега този кораб е 2-та по значение археологическа забележителност в Квебек.
Ombudsman написа:Най-много жертви в световен мащаб е дало корабокрушение при Квебекските брегове през 1914 г. /много повече от Титаник , но все пак не толкова "известно" поради избухването на ПСВ и военнизирания американски екипаж, който е загинал в него/. Сега този кораб е 2-та по значение археологическа забележителност в Квебек.
Ако правилно се сещам, става дума за кораба "Емпрес оф Канада" потънал след сблъсък с друг кораб в устието на Свети Лаврентий - броя на жертвите наистина надхвърля броя на загиналите на "Титаник", мисля че това е най-голямата морска катастрофа в историята на Канада.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
A Queen Mary,vednaga si napravih asociaciya s edna blizka do moeto mestogitelstvo ulica ,glavna ulica ,vagna gradska arteriya ,edna ot nay groznite ulici koito sam vigdal prez givota si ,a pak imeto samo kak zvuchi edno takova kralsko,velichestvenno.Blagodaren sam na gospod ,che imam izbor,che sam se rodil v Balgariya i moga da se varna kogato si poiskam ,a ne sam se rodil v Bangladesh ili na kuin Meri.