Haresvate li golemite neshta???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Haresvate li golemite neshta???

Мнение от gez »

Ehhh
Kak bih iskal da se kacha na tova chudo i da patuvam kam Canada s nego!!!
Vidiahte li go:
"Три пъти колкото Титаник!
Най-големият в света пътнически лайнер - "Куин Мери 2", който е близо три пъти по-голям от "Титаник", отпътува на първия си презокеански воаяж."
Изображение
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
Didi i Todor

Мнение от Didi i Todor »

Супер е!!! Страхотно пътуване би било!
Само дано не го сполети участта на Титаник :wink:
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 8:38 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...i nai evtinia bilet e 999 pounds a nai-skapia 15 600 pounds! Good luck, estimated arrival time - 14 days! :-)
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Sven написа:...i nai evtinia bilet e 999 pounds a nai-skapia 15 600 pounds! Good luck, estimated arrival time - 14 days! :-)
Hehehe
Mislia che e po-dobre, otkolkoto da mi padne samoleta na kanadska zemia ili v kanadski vodi, a.... :idea:
Gez
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 8:37 pm, променено общо 1 път.
Stanislava
Обратна връзка:

м

Мнение от Stanislava »

Водата ме ужасява. Искам си самолета :oops:
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Vijte sega - korabite ot tozi mashtab potavat dosta po-bavno ot razbivaneto na edin samolet. Pomoshtta idva mnogo barzo v moreto.
Pak i da potana, moje da sreshtna niakoq rusalka, vmesto akula, nali... :lol: :P :P
Stanislava
Обратна връзка:

м

Мнение от Stanislava »

Русалката е добра идея. Обувките са скъпи :lol: :lol: :lol:
bocco
Обратна връзка:

Мнение от bocco »

Защо всички мислите за потапянето на кораба или падането на самолета? Представете си как ще се почувствате при благоприятното акостиране на кораба или приземяването на самолета (при това на канадска земя) :wink:
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Blue Passion написа:... като изключим евентуална морска болест у някои пасажери ...
Няма опасност от морска болест - корабите с такива размери са непоклатими (в буквалния смисъл). Трябва през ураган да мине за да разберат пътниците, че са в открито море, а не в езеро...
Гост

Мнение от Гост »

Най-много жертви в световен мащаб е дало корабокрушение при Квебекските брегове през 1914 г. /много повече от Титаник :shock: , но все пак не толкова "известно" поради избухването на ПСВ и военнизирания американски екипаж, който е загинал в него/. Сега този кораб е 2-та по значение археологическа забележителност в Квебек. 8) :shock: :D
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Ombudsman написа:Най-много жертви в световен мащаб е дало корабокрушение при Квебекските брегове през 1914 г. /много повече от Титаник :shock: , но все пак не толкова "известно" поради избухването на ПСВ и военнизирания американски екипаж, който е загинал в него/. Сега този кораб е 2-та по значение археологическа забележителност в Квебек. 8) :shock: :D
Ако правилно се сещам, става дума за кораба "Емпрес оф Канада" потънал след сблъсък с друг кораб в устието на Свети Лаврентий - броя на жертвите наистина надхвърля броя на загиналите на "Титаник", мисля че това е най-голямата морска катастрофа в историята на Канада.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Ааа,искам круиз с това корабченце 8)
bateto

Мнение от bateto »

A Queen Mary,vednaga si napravih asociaciya s edna blizka do moeto mestogitelstvo ulica ,glavna ulica ,vagna gradska arteriya ,edna ot nay groznite ulici koito sam vigdal prez givota si ,a pak imeto samo kak zvuchi edno takova kralsko,velichestvenno.Blagodaren sam na gospod ,che imam izbor,che sam se rodil v Balgariya i moga da se varna kogato si poiskam ,a ne sam se rodil v Bangladesh ili na kuin Meri.
Заключено