Ползва ли някой услугите на CYBERSURF?
Ползва ли някой услугите на CYBERSURF?
Искам да се откача от Bell (интернета и телефона). CYBERSURF ги намерих в интернет, няма договори, плаща се месец за месец.
Някой дали ги е ползвал и дали е доволен?
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче
- ArchTyrael
Аз ползвам
Rogers:
селл + домашен телефон
Mediom
интернет
До преди месец бях с белл (домашен телефон) и плащах около $40 никви екстри... Сега съм с Роджърс и плащам около $38 и имам 1 година безплатни обаждания в Северна Америка и Caller ID. Докато при белл плащах повече без тези 2 неща
. Разлика в звука не видях да има...
Интернет-а ми е Медиом. Т'ва са едни квебекари от Квебек сити. Много съм доволен от тях... $40 месечно без ограничен достъп и модема си остава за теб (аз съм с 3 години договор, 1вата година плащах и модем около 10тина долара/месец, 2рата - не плащам модем, но не е мой и третата година - модема става мой). Връзката е 3 мбпс сваляне и 1 мбпс качване (не съм сигурен за качването дали е точно 1 мбпс или по-малко, не съм го пробвал).
А тези които ти спомена, не съм ги чувал...
**Забравих да кажа, че първите 6 месеца плащах около $20 на месец или нещо подобно (но това беше преди 2 години и половина, сега незнам дали ще е така), а след тези 6 месеца плащах по $50 за половин година... Сега, както казах, плащам по $40.
Rogers:
селл + домашен телефон
Mediom
интернет
До преди месец бях с белл (домашен телефон) и плащах около $40 никви екстри... Сега съм с Роджърс и плащам около $38 и имам 1 година безплатни обаждания в Северна Америка и Caller ID. Докато при белл плащах повече без тези 2 неща

Интернет-а ми е Медиом. Т'ва са едни квебекари от Квебек сити. Много съм доволен от тях... $40 месечно без ограничен достъп и модема си остава за теб (аз съм с 3 години договор, 1вата година плащах и модем около 10тина долара/месец, 2рата - не плащам модем, но не е мой и третата година - модема става мой). Връзката е 3 мбпс сваляне и 1 мбпс качване (не съм сигурен за качването дали е точно 1 мбпс или по-малко, не съм го пробвал).
А тези които ти спомена, не съм ги чувал...
**Забравих да кажа, че първите 6 месеца плащах около $20 на месец или нещо подобно (но това беше преди 2 години и половина, сега незнам дали ще е така), а след тези 6 месеца плащах по $50 за половин година... Сега, както казах, плащам по $40.
България над всичко
А за обаждания извън Монреал и до БГ включително ползвам това
http://www.voipdiscount.com/en/index.html
минималната сума за 4 месеца е 14 долара вземат по около 2 цента на минута до БГ без значение София или провинция, за някои страни в Европа и Щатите и Канада беше безплатно.
http://www.voipdiscount.com/en/index.html
минималната сума за 4 месеца е 14 долара вземат по около 2 цента на минута до БГ без значение София или провинция, за някои страни в Европа и Щатите и Канада беше безплатно.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Re: Ползва ли някой услугите на CYBERSURF?
Edinstveno huva neshto v BELL, e che interneta i satelitnata ima televiziya mogat da badat 100% piratirani.dog написа:Искам да се откача от Bell (интернета и телефона). CYBERSURF ги намерих в интернет, няма договори, плаща се месец за месец.
Tova e edna dosta otvratitelna kompaniya :idea:
I'm stupid, don't listen to me
Обажадаш на всяка компания която искаш и те ще ти запазят номера :idea: На Бел дори не е нужно да се обаждаш защото те ще ги информират, че поемат обслужването на поста.todor++ написа:А какво казват Бел по въпроса за откачането?
Колко искат да те порежат?
И аз мисля да ги сменям, но следващата година за да мога да си запазя номера. Не че е кой знае какъв, но си е моя.![]()

За телефона ти нямаш договор с Бел и можеш да ги изриташ когато искаш. Ако се обадиш на Рожерс дори няма и да платиш тези 55 $ за смяна на поста.
Хора напомняте ми времето когато бях млад емигрант и ми се налагаше да работя всякакви отвратителни работи за да се издържам, като едната от тях беше когато работех в "Обслужване на Клиенти" на Бел (тогава не наемаха хора от Индия за тази работа)
cia local phone for only 39.95$ /mo includes:dog написа:ArchTyrael, благодаря но идеята е че ще получавам много добър интернет + телефон със всички екстри за около 50 долара на месец и предварително закупуване на модем и включване около 100 долара и после нямам никакъв договор.
local service
all calling features
high speed Internet up to 6.0 Mbps
Ami wsi4ki grugi (za doma6en telefon) polzwat mrejata na BELL :"))), t.e. pla6tat na bell za da wi preprodadat uslugata na Bell :")))dog написа:Ако някой ползва нещо по-добро от Белл нека сподели.
Taka 4e - blajeni za wiarwa6tite !
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Ми аз предполагам че като се пита за "по-добро от Белл" се има предвид цената, а не качеството на звука, минаващ през жицитеMark написа:Ami wsi4ki grugi (za doma6en telefon) polzwat mrejata na BELL :"))), t.e. pla6tat na bell za da wi preprodadat uslugata na Bell :")))dog написа:Ако някой ползва нещо по-добро от Белл нека сподели.
Taka 4e - blajeni za wiarwa6tite !