obra6tam se kam saforymtzite ot montreal sas slednata molba:
predstoi ni da patyvame za QC/montreal kam avgust no 6te ostanem samo za da si vzamem perm.res. cards i tryabva da se varnem pak za6toto ne mojem da yredim tyk vsi4ko taka barzo,okon4atelno 6te zaminem malko po kasno.tai kato sme s malko dete iskame da naemem
apartament (mebeliran )samo za tia 2 mesetza .znae li nyakoi kak da stane tova ?
МОЛБА ЗА ИНФОРМАЦИЯ И СЪВЕТ!!!
-
- Обратна връзка:
можете да пренаемето нещо кат му дойде времето
но за 2 месеца няма да усетите Канада - ще понесете само стреса и шока к в началото е огромен и трябват поне половин година за да може да прецени човек трезво и пак не се знае
късмет
но за 2 месеца няма да усетите Канада - ще понесете само стреса и шока к в началото е огромен и трябват поне половин година за да може да прецени човек трезво и пак не се знае
късмет
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
- Kan_Tangra
Пуснете обява във форума преди да тръгнете.
Аз може да си преостъпя моя. Пък аз ще му мисля някак, Куба, Карибите, където ме приютят. Може и на стаж във Ван или Торонто да замина. По принцип стажа ми е от май до края на авг.
Аз може да си преостъпя моя. Пък аз ще му мисля някак, Куба, Карибите, където ме приютят. Може и на стаж във Ван или Торонто да замина. По принцип стажа ми е от май до края на авг.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола