Пак новина от гр. Кебек

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
anito
Мразим да мислим

Пак новина от гр. Кебек

Мнение от anito »

Този път обаче не е за хвалба.

Прословутото ни дружество, което получи тук толкова похвали и благословии, нещо забуксува и не може да тръгне както трябва, освен за 2-3 купона. Така че скромната помощ, която щеше да се оказва на новопристигналите, се отлага за незнайни времена, да се надяваме не повече от 2-3 месеца, но да не казвам голяма дума, че този резил ми стига. И без това докато пиша това, ми окапват веждите от срам. :oops: :oops: :oops: Ама като влязох в ролята на вестоносец за добрата новина, трябваше да ви пусна и лошата...
Обичам да преча
Аватар
мравката Z

Мнение от мравката Z »

Не се притеснявай: Хубавите неща стават бавно. Важното е веднъж да се направи първата крачка, а вие вече сте я направили.
Инфото което даваш във форума също е много важно за всички , които се стягат за път. :beer:
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
Plamen

Мнение от Plamen »

Слушай мравката...тя се скъсва от бачкане за да има за папане през зимата...наистина не е лесно да направиш нещо хубаво. Ще чакаме да се организирате. като дойдат повече хора ще бъде по лесно. Търпение...всичко ще е ОК. :wink:
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

Ex, mnogo zalko. Az chesno kazano, givot i zdrave ako stane rabotata, se kolebaex mezdu Quebec i Monthreal, i zaradi nalichieto na vasheto drugestvo stiah da izbera Quebec. Dano se organizirate otnovo, zastoto tozi vid pomost bi bila polezna na vseki.
daisy

Vreme e nujno

Мнение от daisy »

Ani, kakto veche ti pisah az sam vav vaztorg ot Ville de Quebec v goliama stepen i ot informatziata it teb. Bih iskala da pomogna, ako e vazmojno s neshto ot Bulgaria, za da se osashtestviat planovete. Ima li s kakvo? Az sam v Sofia.
Pozdravi!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Благодаря, Дейзи, за отзивчивостта. Но няма как да помогнеш, освен ако не се присъедиш към нас :wink:
Pina

Мнение от Pina »

Anito, ne se pritesniavai - rabotata s koyato se zaehte nikak ne e lesna i iziskva podkrepa na mnogo hora, koito kakto se nadiavam shte stanat mnogo v Quebec-city! Tvoeto prisastvie vav foruma, infoto koeto davash samo po sebe si veche e goliama pomosht za mnogo hora vkluchitelno i za nas – nie sashto v kraya na april smiatame malko da uvelichim bg obshnost vav Ville de Quebec!
Заключено