Kolko nika polzvate

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено

Колко ник-а ползвате

Анкетата свършва на Вто Яну 20, 2004 1:34 pm

Общо гласове: 0
Plamen

Kolko nika polzvate

Мнение от Plamen »

Във връзка с наближаването на 1000-ия юзър /или потребител/ на форума искам да отворя една анкета. Не се заяждам с никой, просто искам да знам броя /ако е възможно/ на реалните потребители на форума. Ясно че не всички ще отговорят, но пък може да успеем да стъкмим нещо по-представително.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Един!
Мога ли да попитам какво значи "за всеки случай"?
Plamen

Мнение от Plamen »

Sneji написа:Един!
Мога ли да попитам какво значи "за всеки случай"?
ами значи "за всеки случай" когато не искам да ме познаят хората дето ми знаят ника /много е удобно ако искаш да се заядеш с някой който познаваш, но ако го направиш директно ще те познае и може да си развалите отношенията.../. Не ме питайте кои са тия хора, но със сигурност има доста такива...наистина е интересно да четеш превъплащенията на някои хора дето с нормалния си ник са едни, а с резервния са арогантни и заядливи...
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Той въпросът ми беше по-скоро риторичен :oops: . Ясно е, че има личности, които предпочитат като те ругаят да не знаеш кои са. И аз съм любопитна да видя нечии превъплащения в една и съща ситуация, ама няма как. Мога само да гадая...
Аватар
Koko

Re: Kolko nika polzvate

Мнение от Koko »

Plamen написа:Във връзка с наближаването на 1000-ия юзър /или потребител/ на форума ....
А когато броят на потребителите стане 1000 - ще има ли тържество по този повод?
:partytime: :partysmiley:

Струва ми се обаче че от регистрираните повече от една четвърт въобще не пишат. Дали е добра идеята ако някой не си ползва профила, то след някакъв период от време - примерно 3 или 6 месеца - профила му да бъде изтриван или деактивиран?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Molson

Мнение от Molson »

koko,
dobra ideia, sled 6 meseca nepolzvane, nika da se deaktivira avtomatichno, kakto s e-mail accountite, po sashtia nachin, taka shte se osvobodi miasto za novi potrebiteli.
Аватар
bat Nicky

Мнение от bat Nicky »

Не ви ли е идвало на ум, че един компютър може да се ползува от няколко човека ? От ПЦ-то на мой приятел пишат поне четирима :shock: Е, не казвам че непременно всички влизат в тоя клуб, но все пак ...
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
Аватар
balbi

:)

Мнение от balbi »

PLamene az polzvam 777 nika i se zayajdam s vsi4ki hora iz foruma:)

Mnogo mi e "X" zashto tryabva da si smenyash nick-a ako tryabva da kajesh neshto deto nqma da se haresa na nqkoj... Az obi4am da si govorya direktno i kakto si iskam, no yavno razli4ni hora razli4ni ideali
Ej naprimer Sneji polzva pone 999 nick-a. Nali Sneji ? ;-)
Plamen

Re: :)

Мнение от Plamen »

balbi написа:PLamene az polzvam 777 nika i se zayajdam s vsi4ki hora iz foruma:)

Mnogo mi e "X" zashto tryabva da si smenyash nick-a ako tryabva da kajesh neshto deto nqma da se haresa na nqkoj... Az obi4am da si govorya direktno i kakto si iskam, no yavno razli4ni hora razli4ni ideali
Ej naprimer Sneji polzva pone 999 nick-a. Nali Sneji ? ;-)
Ако мислиш че с измислям се лъжеш. Това са факти. А ако някой може да ме убеди че може да има 10 мнения с един ник а после 1 мнение с друг ник и това мнение си живо заяждане с някой и някой от някъде е дошъл да му пише от РС-то, ще му е доста трудно :wink:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

1. имам силата да застана зад всяка моя дума,мисля,че е подло и гадно да се криеш зад друго име,за да нападнеш някого.Всъщност,едни от хората,наи-омразни за мен са двуличниците.
аз даже и може би нямам право на глас тук защото не съм в канада,ама ако направите парти за 1000-ната броика,ще имам повод да доида да видя как е там:D
Plamen

Мнение от Plamen »

За съжаление това са фактите. Не си измислям. Звучи гадно но е факт.
И на мене ми егадно да чета как едни хора са други... :(
Аватар
No667

?

Мнение от No667 »

az ne se seshtam za goliama razpravia vav foruma da e imalo s nepoznati nick name.
Povecheto sas tiahnite si nick si oponirat.
A po niakoi pat za po delikaten vapros moje da se polzva drug nick,no tova ne otricha serioznosta na temata.
No spored mene e hubavo nick name koito ne sa aktivni da se iztrivat sled vreme.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

az sam si az

Мнение от KolioBalkanski »

samo edin polzvam i dori ne si znam parolata za nego - vlizam avtomatic
mnogo mrazia podlosti i mislia che da se zaiajdash v foruma e vse edno da se zaiajdash naistina - ako ne ti stiska po dobre ne go pravi.
1000 nicka - tova si e dosta, ama naistina dosta.
az veche hodia na riba s niakoi hora ot foruma - ako drugi iskat da hodiat za riba ili iskat da mi doidat na gosti s damajanka fermentiral grozdov sok - da pishat i da ne se stesniavat :wink:
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Мдаа,а аз съм сигурна,че някой хора от този форум влизат анонимни в един друг форум за българи в Канада и пишат простотии,който тука не смеят.Ще е интересно да се засекат IP-тата :wink:

ПП. Нека не се обиждаме на провинции по другите форуми,става ли :wink:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.