Помогнете да спасим музеите в Канада :)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
krimon
гугуле

Помогнете да спасим музеите в Канада :)

Мнение от krimon »

Ако се чувствате по някакъв начин съпричастни, подпишете петицията до Федералното правителство:

http://www.petitiononline.com/MapCuts/petition.html
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
bateto

Мнение от bateto »

Ti luda li si,dreme mi za muzeite na kanada. :D
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

bateto написа:Ti luda li si,dreme mi za muzeite na kanada. :D
Ama , 4e si nekulturen, bate !

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Joy

Мнение от Joy »

:thumbsup:

На хората в този форум не им пука при реален апел да се спаси едно реално българско семейство новоемигранти- същите като вас и в ситуация, в която би могъл да се окаже всеки от вас, но трябва много да им пука за музеите в Канада. :?
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Podpisah ...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Joy написа:

На хората в този форум не им пука при реален апел да се спаси едно реално българско семейство новоемигранти- същите като вас и в ситуация, в която би могъл да се окаже всеки от вас, но трябва много да им пука за музеите в Канада. :?
Това са две различни мерки: едната за цивилизованост, а другата за човечност :thinkerg:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

6to ne napravqt muzei na kojite da vidime dali 6te go zatvorqt -:)
:beer: :beer: :beer:
beckythomas9

Мнение от beckythomas9 »

krimon написа:
Joy написа:

Това са две различни мерки: едната за цивилизованост, а другата за човечност :thinkerg:
Na men mi "puka" i podpisah........
bateto

Мнение от bateto »

Izvinqvam se za nekulturnoto izkazvane i priemam po gornata zabelejka.
Oba4e bqh iskren v otgovora si,az ne sam novoizliupen pokana4en patriot,sajelqvam i dreme za ne6to koeto ne go 4uvstvam moe.
Ako pravite podpiska da spasqvame muzeite na Balgariq ili da napravim ne6to polezno za tazi strana ,nezavisimo daje to da nezavisi ot nas i da ne e po silite ni se razpisvam s dvete race i dvata kraka.
Vse pak ne e korektno v balgarski forum sazdaden za balgari biv6i komsomolski sekretarki da ni agitirat ,yavno podbudeni ot korisni celi.Molq moderatorite da zakliu4at temata ,spored men mestoto i ne e tuk ,a v nqkoi kanatski forum. :(
Joy

Мнение от Joy »

krimon написа:
Съгласна. Но без човечност няма цивилизованост и 50 петиции да се подпишат. Няма гражданска позиция без съпричастност към реални човешки съдби. Няма решение на духовни потребности без решение на елементарните човешки нужди, а заинтересованост от глобални проблеми в обществото без елементарна човешка подкрепа и помощ на реален човек е по-скоро израз на еснафщина и ниски морални ценности.
Joy

Мнение от Joy »

bateto написа:Izvinqvam se za nekulturnoto izkazvane i priemam po gornata zabelejka.
Oba4e bqh iskren v otgovora si,az ne sam novoizliupen pokana4en patriot,sajelqvam i dreme za ne6to koeto ne go 4uvstvam moe.
Ako pravite podpiska da spasqvame muzeite na Balgariq ili da napravim ne6to polezno za tazi strana ,nezavisimo daje to da nezavisi ot nas i da ne e po silite ni se razpisvam s dvete race i dvata kraka.
Vse pak ne e korektno v balgarski forum sazdaden za balgari biv6i komsomolski sekretarki da ni agitirat ,yavno podbudeni ot korisni celi.Molq moderatorite da zakliu4at temata ,spored men mestoto i ne e tuk ,a v nqkoi kanatski forum. :(
За користните цели може да се съглася, за важността на събитията тук за българите- не. Ние сме част от това общество и от тази страна също. Но като българи, би трябвало да сме многократно по-заинтересовани от реалните проблеми в българското комюнити и чак после от духовните и културни ценности на Канада. Та като такива, аз лично призовавам да се помогне реално на хората в беда преди да си "измиваме ръцете" и залъгваме съвестта по отношение човешка позиция с подпис зад който не влагаме нищо.
bateto

Мнение от bateto »

ili moje bi na interesi,az ina4e li4no ne moga da si obesnia kakva e celta na tazi verbovka.na vremeto komsomolskite aktivisti ni agitiraha da izrazqvame bezkrainata si i bezgrani4na liubov kam BKP ,KPSS i bratskiq savetski narod,sega koniukturno se obarnaha na 180 gradusa.
Az ot takiva individi izbqgah ot Balgariq ,no qvno spasenie nqma ,te sa navsqkade,kakto se izrazqva Stoni krokozianeca si hodi s krokozianskoto. :o
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

beckythomas9 написа:
krimon написа:
Joy написа:

Na men mi "puka" i podpisah........
a на мен не ми "пука", ама пак подписах. Все пак гледайте ние да се спасиме , а не музеите :D нали знаете за приказката "човек обича най-много себе си"
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Аз призовавам да се хвърли яснота върху "българското комюнити".
Изглежда да иде реч за "бългериън къмюнити", обаче пък може би авторката има предвид "комюноте бюлгар". Тъй като не се чувствам част от нито една от трите общности, ми е малко виновно задето пиша из форума.

За музеите бива krimon да подхвърли и някой линк, аз попрочетох, че ще им орязват бюджета, но от 2 реда във вестник Metro някак си не ми се буди гражданската съвест, макар очевидно да съм многократно по-заинтересуван от духовните и културни ценности на Канада, отколкото от реалните проблеми на тъй далечното и неразбираемо за мен "комюнити" :)

Всъщност засега май съм от лагера на bateto :)
'бал съм и комюнитито и музеите, отивам да карам пици и да се снимам в ИКЕА, че родата чака снимки от новата къща.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

c200 написа: 'бал съм и комюнитито и музеите, отивам да карам пици и да се снимам в ИКЕА, че родата чака снимки от новата къща.
или както имаше един лаф от форума- "не е важно дали караш пици и си супер мизерник, важно е хората в БГ да си мислят че си супер успял и богат и да се пукат от ядд" :rotfl:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Заключено