Посъветвайте ме Нали трябва да си помагаме!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
janeta12@abv.bg

Посъветвайте ме Нали трябва да си помагаме!!!

Мнение от janeta12@abv.bg »

Не ми е ясно в документите за Букурещ , Където се попълва стажът и се пише начална и крайна дата! - В момента работя на тази работа - Каква крайна дата да пиша като не съм напуснала? А и формулярът само цифри приема да се пишат!!! Формулярите - кои се попълват само от главния кандидат и кои и от двамата? Никак не ми е ясно Моля ви помогнете
Kategat

Re: Посъветвайте ме Нали трябва да си помагаме!!!

Мнение от Kategat »

janeta12@abv.bg написа:Не ми е ясно в документите за Букурещ , Където се попълва стажът и се пише начална и крайна дата! - В момента работя на тази работа - Каква крайна дата да пиша като не съм напуснала? А и формулярът само цифри приема да се пишат!!! Формулярите - кои се попълват само от главния кандидат и кои и от двамата? Никак не ми е ясно Моля ви помогнете
Просто оставяш полетата за крайна дата празни-аз така направих и с първите документи и сега с тези за Букурещ.
"Може и в самия център на цивилизацията да живееш и пак да отгледаш някоя кукувица в гнездото си"
Аватар
mice

Мнение от mice »

И ние направихме като Kategat - оставихме парзни полета за крайната дата, когато няма такава :)) Както и за мястото за живеене до настоящ адрес.
Аватар
Seny

Мнение от Seny »

А ние писахме PRESENT
Blato

Мнение от Blato »

Ами пиши същата дата, която ще стои до подписа ти.

Общо взето е без значение това. Гледай да си напишеш правилно името и имената на твоето семейство, датите и на раждане както и мястото на раждане.

Другото е общо взето без значение как или какво ще напишеш.
Заключено