Здравейте!Нови сме в този форум и искам да ви попитам нещо относно точкуването,защото мнооого се обърках,както предполагам и други кандидати.Завършила съм полувисше на Медицинска Академия,специалност клиничен лаборант и 2 години стаж по тази специалност.Моят мъж е с висше Горско стопанство,но няма стаж по тази специалност,работи коренно различно нещо и има всичко в трудовата си книжка.Да предположим,че единият стигне до ниво 7/8 то въпросът ми е кой да е водещ кандидат.С английският сме към 10/10 и двамата.Клиничната лаборатория спада към медицинските специалности,да я считам ли за търсена професия или не?Как мислите?Ако някой е подавал с полувисше на медицинска Академия моля да сподели .Благодаря предварително!
Здравей,
Не мисля че медицинските специалности са сред търсените в Канада. Но все пак можеш да провериш в нета, примерно тук някъде: http://www23.hrdc-drhc.gc.ca/2001/f/gen ... =up&#index
В смисъл искам да уточня че медици се търсят и то много, ама с тукашно образование, не че другите са по-слаби професионално, просто така го правят тука. Това им е начина. Аз мисля че е добре мъжа ти да е водещия кандидат. С по-високо образование е, и може да се хареса на изпитващия неговата специалност. Това са си мои разсъждения, според мен е добре да направите двата варианта в онлайн теста и който вариант е по-добър (с повече точки), това е вашия начин.
Успех!
Благодаря ви много!на becks специално!точно от това ми и дваше объркването,защото видях,че медицинските сестри по новата система си взимат 5 точки за търсена професи,докато повечето инженери взимат 0 .клиничните лаборанти ги причисляват към техническите специалности,въобще голяма каша настана и обърквация,ама ще се оправим!
Успех на всички!
Fransis написа:Благодаря ви много!Ще изчислим всичко отново.Искам да попитам тези,които учат френски в ИЧС,дали е качествено обучението там?
Както навсякъде - зависи много от преподавателя - минала съм през 4 в ИЧС, от 2 бях страшно доволна, при други 2 чаках просто да мине курса.. Но няма спор - съотношението пари:качество е добро, можеш да си вземеш удостоверение за покрито ниво след курса, а и дипломка също - готина е Базата е старичка.. това е.