Za pytuvane do Montreal s 4ehite
Za pytuvane do Montreal s 4ehite
Ima li njakoj presni vpe4atlenia za 4eshkite aviolinii do Montreal? Ako mozete da mi kazete dali udobno se pytuva s tjah. Kazaha ni, 4e predlagat i bebeshko stol4e za pytuvane, kakto i hrana za bebe. Ako njakoj e polzval tezi extri,molja da spodeli mnenie i dali vsi4ko e bilo nared. Blagodarja vi predvaritelno.
Zdrasti , az patuvah s tqh predi 4 sedmici i vsi4ko mina mnogo dobre
Ne znam za bebe kak stoqt ne6tata no ina4e ne namiram nikva razlika s po skupite kompanii. Nqma6e problemi s bagaja 4ekiraneto e avtomati4no v Praga. Tam ima edin prestoi ot 3 4asa no ne koi znae kakvo dokato poobikoli6 buticite da pocuka6 malko s ezik i se prestra6i6 da piine6 1-2 biri za po 3 euro i to stanalo vreme za otlitane kam Montreal. Puk i vremeto na pristigane se qdva okolo 16.00 mestno vreme.
Ne znam za bebe kak stoqt ne6tata no ina4e ne namiram nikva razlika s po skupite kompanii. Nqma6e problemi s bagaja 4ekiraneto e avtomati4no v Praga. Tam ima edin prestoi ot 3 4asa no ne koi znae kakvo dokato poobikoli6 buticite da pocuka6 malko s ezik i se prestra6i6 da piine6 1-2 biri za po 3 euro i to stanalo vreme za otlitane kam Montreal. Puk i vremeto na pristigane se qdva okolo 16.00 mestno vreme.
I nie patuvahme s tiah i vsi4ko be6e mnogo dobre.Naistina predlagat bebe6ko ko64e na xorata pred nas dadoxa.No triabva da si vzemite mesta pred vidio stenite,za6toto ot dolu ima zaka4alki za ko6a.V buroto za bileti sigurno znaiat za tova.Na bebeto mu donesoha igr4ka predlagaha plodove i mu topleha mliakoto.Ima miasto da se izpravi6 i da go po razhodi6.uspex.LION
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ !
- rorcho
- Обратна връзка:
Hi !
Zdr Mikre !
S chehite sam letial SF-Praga-USA, niakolko pati samo SF-Praga i obratno. Bih kazal che sam dovolen, niamah nikakvi problemi, letishteto v Praga ne e ogromno, tova niama da te iznervia, daje ima i NET zala
. Ako e izgodna cenata ne misli mnogo
Ako bada odobren tozi mesec
bih izbiral chehite, bih izbegnal ogromnite letishta.
Be happy
S chehite sam letial SF-Praga-USA, niakolko pati samo SF-Praga i obratno. Bih kazal che sam dovolen, niamah nikakvi problemi, letishteto v Praga ne e ogromno, tova niama da te iznervia, daje ima i NET zala

Be happy

Blagodarja info 4ehi
Blagodarja vi za sydejstvieto i informaciata. Malko zakysnjah- ne uspjah da vljaza po-rano v neta. Po-natatyk shte pitam pak
Merci