Образование и работа като електротехник!!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Hubble

Образование и работа като електротехник!!!

Мнение от Hubble »

Здравейте, имам следните въпроси:
-може ли когато живееш в Квебек да учиш в колеж на друга провинция, в случая става въпрос за Отава?
-трябва ли да уча в колеж за електротехник, след като имам завършен електротехникум в България и къде може да се учи това в Отава освен в Algonquin College?
-ако не е нужен колеж, какво и къде трябва да се приравнява за да започнеш работа като такъв?
Благодаря предварително на всички отговорили.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Drasti.

Pa 6to da ne moje? Daje v izmisleniq stroi ima6e hora ot edin grad da u4at v drug, nie sme ot Sofeto a brat mi zavyr6i v Stara Gyzora.
Ina4e na drugite vyprosi ne moga da otgovorq no znam 4e kvoto i da raboti6 kato el. tehnik se razpisva6 za nego ta ako stane miaou posle da se znae koi e pravil instalaciqta i grugoto koeto znam e 4e e super delavera ( zaplatata e golqma ).
Aide ciao & uspeh.
chinois

Мнение от chinois »

Alina

Мнение от Alina »

Спокойно можеш да живееш в Квебешко и да учиш в Отава. Обратното е малко по-сложно, защото ако живееш в Отава, Онтарио, и учиш в Хъл, Квебек, се плаща такса за обучение като за интернешънъл стюдънт, т.е. двойно. Ако обаче живееш в Хъл и учиш в Отава, такава дискриминация няма. Дори си елиджибъл за стипендиите на университетите в Отава.

Виж, за електротехниката нищо не знам.
Alina
Hubble

Мнение от Hubble »

Благодаря на всички за отговорите и най-вече на chinois за страхотния сайт.
Заключено