такси Букурещ
такси Букурещ
Има ли някой, който скоро е заплащал такси за обработка на вторите документи?
Днес изпаднах в транс-гледам на две места различни цени на едните пише, че и за децата се заплаща, а на другите от 01.06.2006/нова актуализация/, че не се заплаща.
После звъннах в Юниън Банк и те тотално ме объркаха като ми казаха друга сума,но поне потвърдиха, че не се плаща за децата.
Моля ви помогнете да открия отговора!
Днес изпаднах в транс-гледам на две места различни цени на едните пише, че и за децата се заплаща, а на другите от 01.06.2006/нова актуализация/, че не се заплаща.
После звъннах в Юниън Банк и те тотално ме объркаха като ми казаха друга сума,но поне потвърдиха, че не се плаща за децата.
Моля ви помогнете да открия отговора!
-------------------------------------------------------
Същите суми са показани в този документ, актуален от 01-ви юни тази година - таксиBily T написа:23 август патихме за възрастни по 495 на калпак и 135 за дете - става дума за щатски долари и чакам баркодове все още.
Успех
-
На служителите в банката не разчитай заштото аз се консултирах с двама и естествено различни мнения. Обарни се към Калинка Караасенова аз лично от нея съм доволна. Трябва да се внесат по 495 USD за възрасни за дете 135 USD+2$ такса обработка за банката. Визите се плаштат след това 445USD само за възрастни
това не може да е вярно, попаднал си на някой куха лейка която или е нямала бланките за попълване или просто не е знаел как да постъпи и те е разкарал.privanov написа:Извинявам се, но бихте ли уточнили за кой точно клон на Юнион Банко става дума, защото се оказа че не във всички можело...
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано