Документи от Ванкувър до София

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
ely-st

Документи от Ванкувър до София

Мнение от ely-st »

Здравейте,

Аз имам питане и ще съм ви благодарна ако ме ориентирате в обстановката. Искам да изпратя спешно документи от Ванкувър до София. Да използвам ли обикновената поща и да е препоръчано или има друг по-сигурен и бърз начин да го направя?
Благодаря ви предварително!!!
becks

Мнение от becks »

На мен скоро ми пращаха с куриер, само че от Монреал. За документи до 200 гр. платих около 90 USD. Пристигнаха за 3 календарни дни (по-бързо отколкото и аз очаквах). За пощите да каже някой друг.
ka

Мнение от ka »

S DHL ekspresno,no do provinziata pristigat za okolo sedmiza.Do Sofia sigurno sa po-barzi 6toto mn baviat pratkite vav vatre6nosta na stranata.
alexiworld
Обратна връзка:

Мнение от alexiworld »

Az naskoro prashtah po Canada Post. Pratkata beshe registrirana s obratna razpiska. Vsichko mi izleze 17-18$. I nai-vajnoto pristigna uspeshno. E tova ne znachi, che garantiram sashtoto za vashata ...
ely-st

Мнение от ely-st »

Благодаря ви за отговорите!
Ние решихме да го пуснем с експрес мейл от Сеатъл. Пратката се застрахова, пътува 5 дена до София и я доставят директно в къщи и можеш във всеки един момент да я проследиш до къде е стигнала по интернет. Дали ще е успешно мога да ви кажа след седмица.
Заключено