vapros za arrange employment

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
nasko_1983

vapros za arrange employment

Мнение от nasko_1983 »

Vav factor 5 ot testa za federalna Canada 4ovek moje da polu4i 10 to4ki,ako ima uredena rabota.
V slu4ai ,4e si nameria rabotodatel koito da garantira, ,4e mi e uredena rabotata pri nego, sled kato polu4a permanent resident card i vliaza v Canada, 6te polu4i li razre6enie za tova ot Human Resources Development Canada (HRDC) ?
Аватар
Koko

Re: vapros za arrange employment

Мнение от Koko »

nasko_1983 написа:Vav factor 5 ot testa za federalna Canada 4ovek moje da polu4i 10 to4ki,ako ima uredena rabota.
V slu4ai ,4e si nameria rabotodatel koito da garantira, ,4e mi e uredena rabotata pri nego, sled kato polu4a permanent resident card i vliaza v Canada, 6te polu4i li razre6enie za tova ot Human Resources Development Canada (HRDC) ?
Работодателя трябва да потвърди пред HRDC че не може да намери никой в Канада който да върши въпросната работа и затова иска да наеме човек който няма разрешение да работи в Канада.
Според мен това е доста трудно, но поне на теория е възможно. Доколко е възможно на практика - зависи колко ти е близък работодателя и за каква точно работа става дума.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Заключено