:idea: Кой съм и дали ще "изпържа" някой няма нужда от коментар

Mnogo ehidno! I glupavo , i bezsmisleno!hullboy написа:Zdrasti Bgmontreal
Kade gi prodavas na Magura ili ot v kasti?
Cash e KING. Koito si nosi cash kato BgMontreal ima i za prodavane.
Koito nosi debitni karti obikalja ot ATM na ATM i se chudi kak da iztegli 200 - 300 i to v leva.
Pozdravi
Hullboy
както винаги неподготвена...Joy написа:Може и ехидно да е, но заслужено, като се има впредвид, че бгмонреал винаги се е обявявал против кеша.![]()
За другите, обаче- не и за себе си.
Може и така да е (той не е малък и добре си прави сметките), само че никъде не се видя "левове срещу долари в Канада".ако малко помислите с момчето, стига да ви се отдава, бихте се сетили че може би му трябват левове срещу долари в Канада, иначе защо е сложил изречението с "пърженето"
Ако каца на луната и фалшивите долари няма да му свършат работа, но пък темата може би нямаше да е в Кебек а във Федерална Канада, но това са подробности...hullboy написа: Ako kupuvacha njama da katsa v Montreal a vav Vancuver kakvo stava togava ili sa platimi samo v Montreal i kakav e sansa kupuvacha da ide tochno tam.
Za dumata “izparzvane” ne ti li minava prez akala che ima falsivi CAD i chovek koito ne e zivjal v Canada, za parvi pat vizda i pipa CAD bi gi vzel s palno doverie che sa istinski.
Nesto ne si objasnil dobre primera s ING.
Hullboy
Наистина няма нужда - сигурно е, че ще го изпържиш. Иначе за какво да живееш?bgmontreal написа:Останаха ми няколко хиляди и ако някой има нужда да ми се обади аз съм в БГ 0884959981 - Даниел Кътев
В другия форум си отворила тема за гадните отношения между българите в Монтреал.Виждам , че и твоето поведение е отличен пример в тая посока.mama_kenga написа:Наистина няма нужда - сигурно е, че ще го изпържиш. Иначе за какво да живееш?bgmontreal написа:Останаха ми няколко хиляди и ако някой има нужда да ми се обади аз съм в БГ 0884959981 - Даниел Кътев