Жена ми е ваканция в Бг. и завела тъщата в посолството в Букурещ да и издадат виза ,обаче ония искали да се легитимира освен със цитизен шип картата и с международен канадски паспорт.Обаче тя няма издаден такъв ,за Бг. тръгнала с българския си паспорт и цитизен картата и консулът и казал ,че при тази ситуация не може да се върне в Канада без канатски международен паспорт и се наел да и го извади/паспорта/Та питането ми е следното прав ли е консула ,да го вади или да не го вади и да се прибира с цитизен картата.
Това е лошата новина ,добрата е ,че на тъщата са и отказали виза заради това недоразумение.
bateto написа:Жена ми е ваканция в Бг. и завела тъщата в посолството в Букурещ да и издадат виза ,обаче ония искали да се легитимира освен със цитизен шип картата и с международен канадски паспорт.Обаче тя няма издаден такъв ,за Бг. тръгнала с българския си паспорт и цитизен картата и консулът и казал ,че при тази ситуация не може да се върне в Канада без канатски международен паспорт и се наел да и го извади/паспорта/Та питането ми е следното прав ли е консула ,да го вади или да не го вади и да се прибира с цитизен картата. Това е лошата новина ,добрата е ,че на тъщата са и отказали виза заради това недоразумение.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Bate otarva ti kozata tastata da doide na visita v Alberta da se chudis kak ste ja razvlichas tam.
No ne se radvai pribarzano. Seira pochva kato otvoris hotelcheto v BG.
Togava ste vidis kak tastata ste igrae glavna rolja v hotelcheto. Ot sega misli na kakva pozitsja ste ja naznachavas. Za kamerierka, gotvachka ne si i pomisljaj.
Canadian citizens do not currently require a passport to enter the United States from Canada. In order to enter the U.S. from Canada or elsewhere in the Western Hemisphere, Canadian travelers only need to show evidence of citizenship (a Canadian birth certificate, passport, or Certificate of Citizenship) and photo identification.
Canadian citizens are required to present a valid passport when entering the United States from outside of the Western Hemisphere.
Canadian citizens do not currently require a passport to enter the United States from Canada. In order to enter the U.S. from Canada or elsewhere in the Western Hemisphere, Canadian travelers only need to show evidence of citizenship (a Canadian birth certificate, passport, or Certificate of Citizenship) and photo identification.
Canadian citizens are required to present a valid passport when entering the United States from outside of the Western Hemisphere.
не е по темата, но вместо да поправиш правописните грешки на батето ти уби рибата - жена му няма да ходи в Щатите, а ще си идва в Канада....
не е по темата, но вместо да поправиш правописните грешки на батето ти уби рибата - жена му няма да ходи в Щатите, а ще си идва в Канада....
Mda, prav si ! Ne sam dogledal !
Maj otnoshenieto mi kam pravopisa zdravo te e zasegnalo ... Zashto taka ?
filipne написа:
Maj otnoshenieto mi kam pravopisa zdravo te e zasegnalo ... Zashto taka ?
не бе не ме е засегнало - мен ме засягат много малко неща, просто ми е интересно, а и днес съм заядлив....
исках да споделя, че и двата коментара са off topic
услужлив...
Мерси на отговорилите.Аз явно нещо не съм разбрал правилно.Няма проблем да влезеш в Канада с цитизен картата .Консулът е казал,че може да има проблем от страна на авиолиниите ,които не вземат пътници без меж. паспорт ,а само с карта поради причина,че лесно се фалшифицирала и при случай на превозване на нередовен пътник канадските власти чаржат яко авиокомпанията.