Zdraveite. Bihte li spodelili svoeto mnenie i opit otnosno prevodite i legalizaciite na dokumentite. Znam ce v SOfia e pulno s firmi koito izvarshvat tezi yslugi, no vse pak bih iskala da cuia mnenie na hora koito vece sa minali po tozi pat. Ima li goljama razlika v zenata ot tova az da si predvijvam vsicko ili..da gi dam na firmata (tja da svarshi zialata rabota...not. zaverki + prevodite). Koia firma bihte mi preporacali.
Blagodaria predvaritelno.
otnosno prevodite i legalizaciite
Отиди при нотариуса сам/а, направи си копията и ги занеси на http://tbstradix.com/ - ние лично сме много доволни 

благодаря
Благодаря ти. А някой да си е правил преводите в СИНТАГМА
Здравейте,
ние си превеждахме документите при Марина Гаристова от Синтагма. Като цени на преводите условията са добри- на нас ни взе 5лв. на страница. Съпругата ми тогава ходеше и на уроци в Синтагма и ползвахме намаление.
При нас стана обаче по-бавно, отколкото очаквахме, възможно е и точно в този момент Марина да е била претоварена с работа.
ние си превеждахме документите при Марина Гаристова от Синтагма. Като цени на преводите условията са добри- на нас ни взе 5лв. на страница. Съпругата ми тогава ходеше и на уроци в Синтагма и ползвахме намаление.

ЛИЗ
Благодаря ви. Аз също мисля да ползвам нейните услуги или на Лозанова. Някой да си е превеждал док. там?
Ние превеждахме при Лозанова. ОК беше всичко. Готови бяха за 2-3 дни. Като цени не помня точно, зависеше от типа документ. Направи ми впечатление например, че преводът на дипломата за средно образование струва доста, защото е "специално" и има по-особени предмети. Мисля, че за всичките документи платихме някъде около 130 лв.
Ето две фирми за преводи и легализации
Здравейте, приятели!
Ето две фирми за преводи и легализации, за които работя като преводачка с френски. Много са точни, имат отлични преводачи и за другите езици. Цените им са много изгодни за клиентите - едни от най-ниските в бранша.
1. L & R - Лилия Преславска и Роман Радков
София, бул. Дондуков № 65, ет. 2
тел. 9 44 05 75 и 9 44 10 90; GSM на Лилия Преславска : 0888 672 846
ел. поща: lilia_preslavska@yahoo.com
2. Jezabel - Джейлян - Изабела Манчева
бул. Ал. Стамболийски № 26 - партер - тел. 981 15 25
бул. Хр. Ботев № 21, ет. 1, ап. 6 - тел. 954 99 88
GSM: 0888 61 58 44, 0897 87 76 90
ел. поща: jezabel@dir.bg ; jezabelltd@yahoo.com
Предлагат като услуга и попълване на формуляри за Канада и САЩ.
Ето две фирми за преводи и легализации, за които работя като преводачка с френски. Много са точни, имат отлични преводачи и за другите езици. Цените им са много изгодни за клиентите - едни от най-ниските в бранша.
1. L & R - Лилия Преславска и Роман Радков
София, бул. Дондуков № 65, ет. 2
тел. 9 44 05 75 и 9 44 10 90; GSM на Лилия Преславска : 0888 672 846
ел. поща: lilia_preslavska@yahoo.com
2. Jezabel - Джейлян - Изабела Манчева
бул. Ал. Стамболийски № 26 - партер - тел. 981 15 25
бул. Хр. Ботев № 21, ет. 1, ап. 6 - тел. 954 99 88
GSM: 0888 61 58 44, 0897 87 76 90
ел. поща: jezabel@dir.bg ; jezabelltd@yahoo.com
Предлагат като услуга и попълване на формуляри за Канада и САЩ.