tarsene na rabota za bivsh lekar i rehabilitatorka v toronto

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
nedelchefff

tarsene na rabota za bivsh lekar i rehabilitatorka v toronto

Мнение от nedelchefff »

iasno e za kakvo pitam.kakvo moze da se raboti ili pri bratiata Russian na zavod za 8$ .Ili obratno v BG kakto chuvam che naposledak mnogo Bulgarians go praviat(razocharovani ot Canada).Predvaritelno blagodaria za vnimanieto .
we are looking for something that has already found us
ivandi

Мнение от ivandi »

nedelchefff написа:iasno e za kakvo pitam.
Бе не е съвсем ясно. Май търсиш някой да те подкрепи за идеята да купиш еднопосочен билет за Бг докато още има с какво. Е, аз те подкрепям. Бегай от тук докато е време.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

И защо споменаваш лекари и рехабилитаторки, какво общо имат с работата в завод :? ? А иначе за руснаците - иди в Ричмънд Хил и се огледай за вестници. Щом така си решил :roll: ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Добре де защо бивш лекар? И какъв точно лекар?

Дай малко повече инфо, че да може някой да даде предложение.

А защо постоянно ги спрягате тия руски заводи?

Като, че всички дошли в Канада са минали първо през руските заводи...
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
pantata

Мнение от pantata »

taralej написа: Като, че всички дошли в Канада са минали първо през руските заводи...
не са.. много сме и завършилите "pizza pizza" академията.. кой квото добара..
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
Аватар
Libra

Мнение от Libra »

Бивши лекари са само неживите или тия, на които са им отнети правата :wink:
Mr and Mrs Smith

Мнение от Mr and Mrs Smith »

Неделчеффф,до колкото разбирам,си бил GP а жена ти рехабилитаторка в BG-то.Не знам кой ти пусна тая муха за Канада?Ако си добър в занаята-по-добре се връщай докато е време/имаш пари за обратен билет/.До колкото знам в Канадско е почти невъзможно да работиш като лекар-може да се поровиш назад във форума.Другият избор е - разнасяш пици,миеш чинии или както казваш - в някои руски завод.
Play or be played
bravo

Мнение от bravo »

Libra написа:Бивши лекари са само неживите или тия, на които са им отнети правата :wink:

:thumbsup: lekar ne moje da bade biv6, pone za men, nezavisimo kakvo raboti. Ako se samoopredelia kato biv6, ne6to ne e nared sas sebeuse6taneto.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

bravo написа:
Libra написа:Бивши лекари са само неживите или тия, на които са им отнети правата :wink:

:thumbsup: lekar ne moje da bade biv6, pone za men, nezavisimo kakvo raboti. Ako se samoopredelia kato biv6, ne6to ne e nared sas sebeuse6taneto.
az poznavam 3ma bivshi lekari
tuk ne gi broiat dokato ne priravniat i si karat pizzi i chistiat i kvi li ne drugi ne-lekarski raboti

poznavam i edin bivsh veterinar.

ne praktikuvash li niakolko godini - stavash bivsh.

az sam bivsh spasitel, bivsh security guard, bivsh barabanist i nastoiasht skladadjia.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
bravo

Мнение от bravo »

bria, ne biah gledala taka na ne6tata!
na4i sam biv6a djudistka!
i biv6a lekoatletka, specialnost skok na daljina! golem kef be6e, dokat ne po4naha da me kalesvat za sastezania, po lageri, edni hubavi ne6ta za iadene....vitamini edni...palno s anaboli....togava se otkazah i otvratih.

Naistina biah zabravila tez podrobnosti ot jitieto si!
bravo

Мнение от bravo »

zabravih da kaja, i skok na viso4ina, ama tam ne sam bila spec tolkoz , 6tot sam 170cm, koeto si e drebosak, kakto i da go gleda6, i da spara fantazii ne4ii sa6to, dobaviam i nabliagam, 4e pri leka atletika, pone v ska4aneto, osnovnoto e tehnika, ne tolkova fizi4esi danni, ne 4e sa nenujni, no ne sa nai-vajnoto.

A, i lekotata da trupa6 muskulna masa sa6to ne e za prenebregvane. Abe izob6to dobar metabolizam, za tva ide re4, a ako si i navit da te tap4at s anaboli...
bart

Re: tarsene na rabota za bivsh lekar i rehabilitatorka v tor

Мнение от bart »

nedelchefff написа:iasno e za kakvo pitam.kakvo moze da se raboti ili pri bratiata Russian na zavod za 8$ .Ili obratno v BG kakto chuvam che naposledak mnogo Bulgarians go praviat(razocharovani ot Canada).Predvaritelno blagodaria za vnimanieto .
Izkarvash kurs za ultrazvuk kato anxeli i se primirjavash che nikoga veche njama da si lekar, zatova pak...s po-dobar dohod.
Ako profesijata ti e po-vazhna ot parite- biletcheto i obratno!
bateto

Мнение от bateto »

Аман от такива като вас.Щели да се връщат,ами връщайте се ,кво чакате билет ли да ви купя.А най възмутителното е ,че сте заели местото на някои мотивирани,насъскани и нахъсани имигранти които биха си ударили задниците в тавана за да живеят в най великата страна на света Великата Каната.Не ви е срам веднага си заминавайте и освобождавайте местото. :D

П.С.Мнението не е мое ,а цитат по памет на един известен форумен боец Боцката ,който отговаряше по подобен начин на някой който ;прореве; с/у втората му родина.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

bateto написа: П.С.Мнението не е мое ,а цитат по памет на един известен форумен боец Боцката ,който отговаряше по подобен начин на някой който ;прореве; с/у втората му родина.
Tretata mu rodina, makar che toi Bulgariia ne ia broeshe s neia sa pone tri. :D
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

pantata написа:
taralej написа: Като, че всички дошли в Канада са минали първо през руските заводи...
не са.. много сме и завършилите "pizza pizza" академията.. кой квото добара..

Точно това искам да кажа и аз....

Ама тия заводи все се спомеват в стила....ААААА...Канада...на ти сега Канада....иди на каторгата в руските заводи да ти доде акъла.....

Има много новодошли работят в магазини, оранжерии, бензиностанции, строежи, кафенета.........аман от тия руски заводи...
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Заключено