tarsene na rabota za bivsh lekar i rehabilitatorka v toronto
-
tarsene na rabota za bivsh lekar i rehabilitatorka v toronto
iasno e za kakvo pitam.kakvo moze da se raboti ili pri bratiata Russian na zavod za 8$ .Ili obratno v BG kakto chuvam che naposledak mnogo Bulgarians go praviat(razocharovani ot Canada).Predvaritelno blagodaria za vnimanieto .
we are looking for something that has already found us
Добре де защо бивш лекар? И какъв точно лекар?
Дай малко повече инфо, че да може някой да даде предложение.
А защо постоянно ги спрягате тия руски заводи?
Като, че всички дошли в Канада са минали първо през руските заводи...
Дай малко повече инфо, че да може някой да даде предложение.
А защо постоянно ги спрягате тия руски заводи?
Като, че всички дошли в Канада са минали първо през руските заводи...
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
-
Неделчеффф,до колкото разбирам,си бил GP а жена ти рехабилитаторка в BG-то.Не знам кой ти пусна тая муха за Канада?Ако си добър в занаята-по-добре се връщай докато е време/имаш пари за обратен билет/.До колкото знам в Канадско е почти невъзможно да работиш като лекар-може да се поровиш назад във форума.Другият избор е - разнасяш пици,миеш чинии или както казваш - в някои руски завод.
Play or be played
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
az poznavam 3ma bivshi lekaribravo написа:Libra написа:Бивши лекари са само неживите или тия, на които са им отнети правата
lekar ne moje da bade biv6, pone za men, nezavisimo kakvo raboti. Ako se samoopredelia kato biv6, ne6to ne e nared sas sebeuse6taneto.
tuk ne gi broiat dokato ne priravniat i si karat pizzi i chistiat i kvi li ne drugi ne-lekarski raboti
poznavam i edin bivsh veterinar.
ne praktikuvash li niakolko godini - stavash bivsh.
az sam bivsh spasitel, bivsh security guard, bivsh barabanist i nastoiasht skladadjia.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
bria, ne biah gledala taka na ne6tata!
na4i sam biv6a djudistka!
i biv6a lekoatletka, specialnost skok na daljina! golem kef be6e, dokat ne po4naha da me kalesvat za sastezania, po lageri, edni hubavi ne6ta za iadene....vitamini edni...palno s anaboli....togava se otkazah i otvratih.
Naistina biah zabravila tez podrobnosti ot jitieto si!
na4i sam biv6a djudistka!
i biv6a lekoatletka, specialnost skok na daljina! golem kef be6e, dokat ne po4naha da me kalesvat za sastezania, po lageri, edni hubavi ne6ta za iadene....vitamini edni...palno s anaboli....togava se otkazah i otvratih.
Naistina biah zabravila tez podrobnosti ot jitieto si!
zabravih da kaja, i skok na viso4ina, ama tam ne sam bila spec tolkoz , 6tot sam 170cm, koeto si e drebosak, kakto i da go gleda6, i da spara fantazii ne4ii sa6to, dobaviam i nabliagam, 4e pri leka atletika, pone v ska4aneto, osnovnoto e tehnika, ne tolkova fizi4esi danni, ne 4e sa nenujni, no ne sa nai-vajnoto.
A, i lekotata da trupa6 muskulna masa sa6to ne e za prenebregvane. Abe izob6to dobar metabolizam, za tva ide re4, a ako si i navit da te tap4at s anaboli...
A, i lekotata da trupa6 muskulna masa sa6to ne e za prenebregvane. Abe izob6to dobar metabolizam, za tva ide re4, a ako si i navit da te tap4at s anaboli...
Re: tarsene na rabota za bivsh lekar i rehabilitatorka v tor
Izkarvash kurs za ultrazvuk kato anxeli i se primirjavash che nikoga veche njama da si lekar, zatova pak...s po-dobar dohod.nedelchefff написа:iasno e za kakvo pitam.kakvo moze da se raboti ili pri bratiata Russian na zavod za 8$ .Ili obratno v BG kakto chuvam che naposledak mnogo Bulgarians go praviat(razocharovani ot Canada).Predvaritelno blagodaria za vnimanieto .
Ako profesijata ti e po-vazhna ot parite- biletcheto i obratno!
Аман от такива като вас.Щели да се връщат,ами връщайте се ,кво чакате билет ли да ви купя.А най възмутителното е ,че сте заели местото на някои мотивирани,насъскани и нахъсани имигранти които биха си ударили задниците в тавана за да живеят в най великата страна на света Великата Каната.Не ви е срам веднага си заминавайте и освобождавайте местото.
П.С.Мнението не е мое ,а цитат по памет на един известен форумен боец Боцката ,който отговаряше по подобен начин на някой който ;прореве; с/у втората му родина.

П.С.Мнението не е мое ,а цитат по памет на един известен форумен боец Боцката ,който отговаряше по подобен начин на някой който ;прореве; с/у втората му родина.
pantata написа:не са.. много сме и завършилите "pizza pizza" академията.. кой квото добара..taralej написа: Като, че всички дошли в Канада са минали първо през руските заводи...
Точно това искам да кажа и аз....
Ама тия заводи все се спомеват в стила....ААААА...Канада...на ти сега Канада....иди на каторгата в руските заводи да ти доде акъла.....
Има много новодошли работят в магазини, оранжерии, бензиностанции, строежи, кафенета.........аман от тия руски заводи...
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд