Как ли ще погледнат на кандидатурата на актриса и музикант?!
Как ли ще погледнат на кандидатурата на актриса и музикант?!
Здравейте! Предполагам, 4е вси4ко е въпрос на ли4на преценка, но все пак да се допитам до мнението на по-вещите. Според вас имаме ли шанс за Квебек при следните данни: аз ще съм водеща, с бакалавърска актьорска диплома от НАТФИЗ + магистратура Режисура от НБУ. Съпругът ми може би няма да си е довършил висшето (Музика) и съответно ще бъде с музикално у-ще. И двамата сме на 32, без деца. В момента преценяваме, 4е можем да нау4им френски на 8/8 и 7/7. С английския и стажа сме много добре. Като попълваме он лайн теста ни хваща, като смятаме то4ките също, но като 4ета във форума как връщат хора със стабилно образование, се питам как ще погледнат на това нашето и дали въобще има смисъл да се захващаме с процедурата 

ясно, 4е е развита, ама въпросът е ще ни харесат ли във Виена, 4е да стигнем до Канада...
Последно промяна от 4udenka на Пет Юни 30, 2006 5:14 am, променено общо 1 път.
-
- Обратна връзка:
sigurno trudno shte se nameri aktior vuv foruma, koito da vi dade tochen suvet.
no kato cialo spored men e dobra ideia, ako vi viknat na interviu da mojete da pokajete poveche parichki i da ubedite choveka, che ima kak da se opravite v canada.
ne znam kak e v tazi industria, no predpolagam e trudno da zapochnesh da se snimash ili da peesh niakude na 2-ia mesec.
saotvetno triabva da pokajete, che imate dostatychno pari da jiveete tam, che ste gotovi da rabotite niakakva druga rabota (naprimer v magazin ili shofior na pizza), koiato shte vi nosi dohodi, dokato doide vashia moment.
mislia si, che interviurashtia ne bi se zaradval da chue "otivame tam, shte se zapishem na uchilishte i sled 1 godina shte snimame bestseller"
predstavete si, che sega idvate v sofia, ne govorite dobre bulgarski i ne poznavate nikogo. kak shte se opravite? nadali shte e dostatuchno da otidete v natfiz za 1 godina.
uspeh!!
no kato cialo spored men e dobra ideia, ako vi viknat na interviu da mojete da pokajete poveche parichki i da ubedite choveka, che ima kak da se opravite v canada.
ne znam kak e v tazi industria, no predpolagam e trudno da zapochnesh da se snimash ili da peesh niakude na 2-ia mesec.
saotvetno triabva da pokajete, che imate dostatychno pari da jiveete tam, che ste gotovi da rabotite niakakva druga rabota (naprimer v magazin ili shofior na pizza), koiato shte vi nosi dohodi, dokato doide vashia moment.
mislia si, che interviurashtia ne bi se zaradval da chue "otivame tam, shte se zapishem na uchilishte i sled 1 godina shte snimame bestseller"
predstavete si, che sega idvate v sofia, ne govorite dobre bulgarski i ne poznavate nikogo. kak shte se opravite? nadali shte e dostatuchno da otidete v natfiz za 1 godina.
uspeh!!
Имате шансове.Ние сме водеща-с бакалавър от консерваторията при това задочно,съпруг със средно и дете на 5г.Извикаха ни на интервю и мина успешно.Нашите професии не са в списъка на търсените,но останах с впечатление че се гледа с уважение на хората които се занимават с изкуство.Най-важното е да научите колкото се може повече френски.
имиграция
Направете си онлайн теста и ако покривате точките действайте без колебание 

I know God will not give me anything I can't handle. I just wish that He didn't trust me so much.
Mother Teresa
Mother Teresa
Всичко зависи от това колко добър ви е езика, според мен. Много рядка комбинация:актьор с музикант, за кандидатстване имам предвид. Ако беше инженер нашример водещия, все щеше някой да се изкаже категорично. Аз познавам лично двойка, мъжът е с техническо висше, а жената хореограф по народни танци. Много се притесняваха какъв отговор да си измислят ако я питат какво смята да работи. Незнам подробности за отговора им, но бяха ги върнали да доучват език. Дадоха им срок 9 мес. След този срок се явиха с документ за изкаран курс, с определен брой часове и т.н. и минаха. Но инженера беше водещия. Доколкото разбирам вие още не сте започнали процедурата. Отделете време да се поинтересувате как стои въпроса с вашата комбинация, но докато не се явите на интервюто, никой неможе да ви каже ще минете или не. Подгответе се добре с отговорите на стандартните въпроси, имаше някъде в сайта списък с тях и си помислете добре за отговорите за вашите специалности. Моя съвет е никога да не казвате"ще разнасяме пици малко да посъберем пари, пък после ще видим". Обществена тайна е че повече от 50% от хората пристигнали от БГ, пък и не само, не работят по специалността много дълго време, а някои никога. Това го знаят и интервюиращите, но това е нещо което не се казва на висок глас. Особено пък в Кебек, сигурно и като фризьор ако искаш да работиш трябва да членуваш в някой "ордер"-(дружество, колегия)
Късмет.
Късмет.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Докато не изпратите документи, никой не може да ви каже ставате ли или не ставате!
Познавам една сладурка тука - актриса от БГ. Много упорито създание! Работи на едно място през деня, а в свободното си време се е посветила на професията си. Вече има няколко спектакъла за деца и аз много се радвам, че не си пилее времето, ами прави точно това което иска и обича.
И стига с тея търсени професии! Тук сякаш на летището седи един с табела "Търся" и чака да ви наеме!
Наскоро гледах едно предаване по ТВ - ставаше дума за това, че има огромна пропаст между схващанията на имиграционните и тези на работодателите...
И понеже в Канада всичко зависи колко е тесногръд чиновника - докато не пробваш, няма как да знаеш дали ще стане!
Хайде - пристигайте. Кажете на онези от имиграцията, че българската общност има нужа от хора като вас!

Познавам една сладурка тука - актриса от БГ. Много упорито създание! Работи на едно място през деня, а в свободното си време се е посветила на професията си. Вече има няколко спектакъла за деца и аз много се радвам, че не си пилее времето, ами прави точно това което иска и обича.
И стига с тея търсени професии! Тук сякаш на летището седи един с табела "Търся" и чака да ви наеме!
Наскоро гледах едно предаване по ТВ - ставаше дума за това, че има огромна пропаст между схващанията на имиграционните и тези на работодателите...
И понеже в Канада всичко зависи колко е тесногръд чиновника - докато не пробваш, няма как да знаеш дали ще стане!
Хайде - пристигайте. Кажете на онези от имиграцията, че българската общност има нужа от хора като вас!

Представителна извадка тип "паплач"

-
- Обратна връзка:
sazaljawam za latinicata ne raboti kredor-a w momenta
tuka w toronto poznawam semejstwo ukrajnci s malko detence k sa profesionalni muzikanti - cigulari.... e malko e trudno s rabotata w nacaloto - w momenta tja raboti kat ucitel po muzika w uciliste za nego ne znam..
uspeh kasmet i ogromno tarpenie
tuka w toronto poznawam semejstwo ukrajnci s malko detence k sa profesionalni muzikanti - cigulari.... e malko e trudno s rabotata w nacaloto - w momenta tja raboti kat ucitel po muzika w uciliste za nego ne znam..
uspeh kasmet i ogromno tarpenie
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
Ako sabirate tochkite pri on line testa ne se kolebaite. Nie maja mi i dvamata sme s ne tarsenite profesii, za koito triabva i da se priravniava diploma za da se pochne rabota. No minahme intervuto. V formuliara kakvo smiatate da rabotite az biah pisala nezavisimo kakva rabota dokato si priravnia diplomata. Podavaite smelo i nablegnete na frenskia plus dobra bankova referencia-tova e!