Питанка за майчинството

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
elmo

Питанка за майчинството

Мнение от elmo »

Здравейте всички!Пускам тази тема с риск да стана досадна,но искам да се подсигуря по всички параграфи.Прочетох всички теми свързани с майчинството,включително и компетентното мнение на Linkoр,но този въпрос много ме тревожи.Та въпросът ми е:от септември 2002 се водя на работа като учител,(което е по специалността ми).Януари 2003 излязох по майчинство и така до сега(2 деца едно след друго).Смятат ли се тези години като стаж или да пиша само месеците преди майчинството?Ако смятам всичките има ли опасност да ми орежат точките заради стаж?Благодаря на всички,които ще споделят опита си!А, и пак въпросът от предишната ми тема:ако от средното имам диплома за професионална квалификация,различна от това,което съм учила,смята ли се за втора специалност?
Аватар
trans

Мнение от trans »

Здравей
Аз бях по майчинства даже пусках тема
Писах си всичко за стаж
На интервюто никой не ме пита дали съм по майчинства и кой ми е гледал детето Бях годава да кажа че съм работила от дома по време на майчинствато което си беше и така
По принцип както знаете майчинството си се води за стаж :)
Успех
Аватар
ivanko13
Модератор

Re: Питанка за майчинството

Мнение от ivanko13 »

elmo написа:ако от средното имам диплома за професионална квалификация,различна от това,което съм учила,смята ли се за втора специалност?
Да.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Veronica
Обратна връзка:

Мнение от Veronica »

Da v Bg se vodi za staj, no te ne go zachitat. Na intervuto, az biah po maichinstvo, na La Rue mu napravi vpechatlenie, che deteto e malko i mi namali mesecite trudov staj ot datata na rajdane na malkia.
becks

Мнение от becks »

Veronica написа:Da v Bg se vodi za staj, no te ne go zachitat.
Така е 'щото имаме понятия "трудов" и "осигурителен" стаж, които не винаги съвпадат.
Заключено