Здравейте, приятели!
Имам дипломи, професия, трудов стаж, зная френски и английски, но ме притеснява това, че кандидатствам сама с трите си деца. Приятелят ми вече чака виза за Квебек и аз подадох сама документи, защото ако се оженим сега, неговата процедура много ще се забави. Той е от Алжир и там документите им се разглеждат много по-бавно, а ако се ожени човек през това време, всичко почва почти отначало.
Има ли някой кандидатствал сам с деца и какво да очаквам да ме питат, ако ме поканят на интервю? Ще ме питат ли например как възнамерявам да се справя сама с децата там, и дали е уместно да давам информация за приятеля ми, откъде е, че е по-напред в процедурата, че искаме там да се съберем и т.н. ?
Благодаря предварително за всяка информация
Питане: Кандидатстване сама с деца
Здравей Марина,аз също кандидатствам сам с 2деца и сьщо съм притеснен за евентуалните въпроси на интервюто(ако има такова разбира се).С учителката ми по френски подготвихме няколко въпроса и отговорите към тях,пък ще видим какво ще стане.Според мен ако приятелят ти е преди теб в КВЕБЕК няма да е лошо да го споменеш на интервюто.Все пак имаш близък човек който да ти помогне при пристигането.Но дано пише някой ,който еминал интервю сам с деца и може да даде информация за самото интервю.Успех
Кандидатстване сам/а с деца
Благодаря, Arci.
Успех и на теб! Успех и на другите, които чакат дати за интервю, а на тези, които вече са одобрени - на добър път!
Марина
Успех и на теб! Успех и на другите, които чакат дати за интервю, а на тези, които вече са одобрени - на добър път!
Марина
- avve
- Обратна връзка:
здравейте!
аз също минавам сама по процедурата с едно дете, но пък нямам развод! на интервюто изобщо не ме питаха защо ми е такова положенето, но може да се подготвиш за въпроси от сорта - как бащата ще вижда децата и т.н. Непременно ти трябва декларация, че пуска децата в чужбина и че е наясно с това, че децата му ще емигрират еди къде си! ако я направиш безсрочна ще е най-добре! хубаво е да посочиш приятел, който ще ти помогне там, но не е задължително! предполагам, че си си направила сметка с колко пари трябва да влезнеш в страната в твоята ситуация!нещо друго ако те интересува - питай!
Savoir c'est pouvoir!