стаж

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
profdefrancais

стаж

Мнение от profdefrancais »

ДОСЕГА НЯМАМ СТАЖ ПО СПЕЦИАЛНОСТТА МИ, КОЯТО Е ОТ ТЪРСЕНИТЕ В КВЕБЕК, НО ЗАПОЧВАМ РАБОТА ПО ТАЗИ СПЕЦИАЛНОСТ. ДА СИ ПОДАМ ЛИ ДОКУМЕНТИТЕ СЕГА ИЛИ ДА ИЗЧАКАМ ДА СЪБЕРА 6 МЕСЕЦА? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
ако сте от Русе и мечтаете да сте от Квебек в много близко бъдеще, но не знаете френски, аз съм вашия шанс. обадете ми се на 0896519954.
beaker

Мнение от beaker »

Ако си 12/12 на френски, 12/12 на английски, под 35 годиини, с докторска степен и декларираш, че ще внесеш в Канада 100-150 хил. долара - изобщо не се колебай - пускай си документите - минал си.
army

Мнение от army »

Търсена професия със стаж по нея ти гарантира на 99%, че ще те одобрят/тогава и нивото на Френския ти маже да е 3/4/.
Е вярно е и това ,че не трябва да си на 60години:wink:
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
profdefrancais

Мнение от profdefrancais »

Благодаря за отговорите.
ако сте от Русе и мечтаете да сте от Квебек в много близко бъдеще, но не знаете френски, аз съм вашия шанс. обадете ми се на 0896519954.
Veronica
Обратна връзка:

Мнение от Veronica »

men ako pitash puskai dokumentite, ako sabirash neobhodimia broi tochki, pak posle na intervuto, kogato sas sigurnost shte sa minali 6 meseca shte predostavish dokument za staga i shte ti uvelichat tochkite
Заключено