Vergie написа:Днес дойде заветната виза

!
И моята виза е тук !!!

:partysmiley: :partytime:

:krila:
Зная,че ще бъде трудно,но тук непрекъснато се сблъсквам със ситуации,които ме мотивират все повече и повече да емигрирам!!!
Днес ходих до КАТ за международната шофьорска книжка и за бележка от шофьорското ми досие! Записанана съм под номер 312 от неофициалния списък ,които се прави пред вратата , за утре, и чакам наравно с мъжете за смяна на номерата!
От КАТ ми казаха :"Това е положението.Това са гишетата. Оплачете се на началника." А в същото време другите гишета,които са също за смяна на документи стоят почти без работа.
Разбрах,че книжка мога да си извадя и от СБА,но пък бележка за досието само от КАТ.
Другият абсурд,който днес съобщиха е,че вече "Няма не искам или искам парно!!!" Ако съседите ти решат си длъжен да го ползваш независимо дали искаш!!! Като виждам каква любов процъфтява между хората в България последните години искрено ми е жал за хорицата с по 100 лева пенсия ,които нямат какво да ядът и едва свързват двата края!
Много обичам страната ни,но тук не може да се живее!!! На всяка крачка се сблъскваш с абсурди!
Благодаря на всички във форума за изключително полезната информация и морална подкрепа!
Успех и на добър час!
Дай Боже един ден да се върнем в една по-нормална и уредена държава,защото всички я обичаме!