за тр.книжка и банковата референция

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
bosh

за тр.книжка и банковата референция

Мнение от bosh »

Здравейте на всички!
Интересува ме ако си работил непрекъснато в една фирма до момента,необходима ли е препоръка от работодател или само копие от труд.книжка е достатъчно(става въпрос за първите док.DCS) и има ли значение банк.сметка в каква валута е:имам в лева..
lilava

Мнение от lilava »

За подаване на документи до Виена е достатъчно копие и превод на трудова книжка. Препоръките си ги направи за интервюто/ въпреки че на нас не ни ги поискаха/.
Няма значение в каква валута е банковата референция- важното е да пориваш минимума + такси и билети.
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

ако мога да допълня само:
за препоръката според мен е желателно да си вземеш и да изпратиш копие от нея до Виена наред с копието на трудовата книжка.
за референцията задължително трябва да е преизчислена равностойността на притежаваната от теб сума в канадски долари - това го прави банката коята ти издава референция просто кажи, че искаш в референцията да пише авоарите ти в САД.
Успех
NO PAIN NO GAIN
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Препоръки - задължително на интервюто. Преди или след това - както искаш.
Парите - и в турски лири да са - стига да са достатъчно - проблеми няма да имаш. Ония си смятат всичко по курса на деня - те не са будали, споко :lol:
Заключено