До колко часа трябва да работи ДТ-то В 17 ч. всички учителки вече са се изнесли

:briah:
Относно въпросите в първата част на постинга ти, отговорите са все да. И аз го преживях тежко, но се свиква.trans написа:Нормално ли е да ми вземат детето на Детска градина(ДТ) без да ми изискват никакви изследвания и децата да ходят с обувките си вътре и да играят и да се хранят там където и спят![]()
![]()
До колко часа трябва да работи ДТ-то В 17 ч. всички учителки вече са се изнесли![]()
:briah:
Съвсем добре са си5$ на всеки 5 минути Shocked Тия не са добре
Ясно значи нашата градина хич я няма щото тя работела до 17ч Кото аз отидох точно в 17 ч. и вече нямаше никаква учителка а сина ми беше последното детенце и го гледаше сина на собственичката Аз направо съм бясно на тия детски градини голяма грижа за децата няма що
trans написа: Аз направо съм бясно на тия детски градини голяма грижа за децата няма що![]()
е, хайде сега да не преувеличавамеLub0 написа:Мда, проблем си е с детските градини и липсата на места, най-добрите са така наречените държавни - ЦПЕ, частните са си мента както и да го погледнеш, защото една жена гледа децата в една стая, колкото и да е добра нямам как да може да им сготви, изчисти и да ги занимава...
Любо май говори за градините en milieu familial, те естествено също са частни. Но има и частни големи и там нещата не са така. Но аз като най-сигурно също бих предпочела държавните, без това да означава че няма частни по-хубави.Lub0 написа:Мда, проблем си е с детските градини и липсата на места, най-добрите са така наречените държавни - ЦПЕ, частните са си мента както и да го погледнеш, защото една жена гледа децата в една стая, колкото и да е добра нямам как да може да им сготви, изчисти и да ги занимава...
Не са съвсем частни.Любо май говори за градините en milieu familial, те естествено също са частни.