Дайте моля връзка към он-лайн попълването на формуляра! Рових, рових, и нищо не изрових...
Статистика Канада
Статистика Канада
Изгубих формулярите за попълване от Статистика Канада- нищо чудно и директно в боклука да са отишли защото до гуша вече ми дойде от глупости за попълване и не им придадох значение.  

Не мислех, че са задължителни, а сега дочух, че глобата за непопълнени такива била 1000 дол. 

Дайте моля връзка към он-лайн попълването на формуляра! Рових, рових, и нищо не изрових...

Открих го, но е нужен code d'acces. 

Получих го по тел. ако има още такива като мен. 

http://www50.statcan.ca/recensement2006/

http://www50.statcan.ca/recensement2006/
Re: Статистика Канада
az знаех за 500$, ама явно са дигнали тарифатаJOY написа:, а сега дочух, че глобата за непопълнени такива била 1000 дол.![]()
:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
						Може и парлама за сплашване да е тази глоба за да го попълват хората, но както и да е...Отнема точно 2 мин. попълването онлайн. Добре,че не ги попълвах на хартия, че и марки и тичане до пощата... 

Какви бяха тези въпроси за обнародване на данните след 92 години?
 На кого са му притрябвали тези данни след толкова време и защо трябва да ни "вдигат кокалите"? 

Какви бяха тези въпроси за обнародване на данните след 92 години?
ami за да водят статистика за генната банка- примерно дъщеря ти ако се ожени за индиец , а после нейната дъщеря се ожени за китаец, то става много сложно опеределянето на расата на внуците тиJOY написа:Какви бяха тези въпроси за обнародване на данните след 92 години?На кого са му притрябвали тези данни след толкова време и защо трябва да ни "вдигат кокалите"?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
						- KolioBalkanski
 - Marquis de Suhindol
 - Обратна връзка:

- bis
 - Обратна връзка:

Ама и в цитатите го пратих.sasho71 написа: ami за да водят статистика за генната банка- примерно дъщеря ти ако се ожени за индиец , а после нейната дъщеря се ожени за китаец, то става много сложно опеределянето на расата на внуците тиА така ще чукнат 90 години да видят назад че предците са били pure Bulgarians, демек бели хора
Макар че след 100 г. незнам дали внуците няма да съжаляват че предците са им били бели хора. Щото китайците седят на поточната линия и ядат хляба на американците.
Казвам ти Сашо тенкю дето ме разсмя.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
						/Нобелов принцип на Рудини/