Благодаря

Виза ти трябва при престой повече от 30 дниПосолство на Република България
325 Stewart Street
Ottawa , Ontario K1N 6K5
Phone: (613) 789 3215
Работно време на посолството е от 09:00 до 13:00 и от 14:00 до 17:30 всеки работен ден.
С граждани посолството работи от 9:30 до 12:30 всеки работен ден.
Потърси в старите теми, Кума Лиса беше описала как става и без виза с едно фиктивно излизане през границата до "ничия" земя.didi-did написа:Ама то виза трябва, само за родените извън Бг българчета,при престой повече от 30 дни :infant:
:beer2:
Drasti Didi, znam no vse pak mi e stranno -:)didi-did написа:Ама то виза трябва, само за родените извън Бг българчета,при престой повече от 30 дни :infant: Ти Марги може и без виза да си ходиш!
Da, logi4no e da stava taka, tva stava po cql svqt -:)LaRue написа:Потърси в старите теми, Кума Лиса беше описала как става и без виза с едно фиктивно излизане през границата до "ничия" земя.didi-did написа:Ама то виза трябва, само за родените извън Бг българчета,при престой повече от 30 дни :infant:
Не беше Кума Лиса, а СнежиLaRue написа: Потърси в старите теми, Кума Лиса беше описала как става и без виза с едно фиктивно излизане през границата до "ничия" земя.
Didi, az ne gi razbiram mnogo no 6to ne zvynne6 na BG posolstvo v Ottawa & da pita6 tam?didi-did написа:Не беше Кума Лиса, а СнежиLaRue написа: Потърси в старите теми, Кума Лиса беше описала как става и без виза с едно фиктивно излизане през границата до "ничия" земя.![]()
!
Аз знам за този начин, но от агенцията, дето си купих билетите, ме предупредиха,че този начин не винаги минавал! Като видят на митницата,че печатът,дето си извел децата извън Бг е само за 1 ден, и пак си влязъл, то е ясно за кво го правиш! За да избегнеш закона!
Е,закона така наистина се избягва, но незнам в такъв случай, дали те са си в правото да ме глобят :conf: ?!
Ти кво мислиш,че ще ми кажат от там?Marginal39 написа:Didi, az ne gi razbiram mnogo no 6to ne zvynne6 na BG posolstvo v Ottawa & da pita6 tam?
Didi.didi-did написа:Ти кво мислиш,че ще ми кажат от там?Marginal39 написа:Didi, az ne gi razbiram mnogo no 6to ne zvynne6 na BG posolstvo v Ottawa & da pita6 tam?
Че може ли
? Нали на тях това им е целта, да ти вземат парите
! И да може, те никога няма да го кажат!!!
![]()
![]()