... ми аз знам, обаче цената не я знам ... Ти нали си на южния бряг ... в Сент Ламберт има яхт клуб, в парк Хавр - това е на изхода към мост Шамплейн, в домейн Превил. Яхт клуба се казва Сент Ламберт и можеш да наемеш джет и да се повозиш/поплъзгаш.
Club de Yacht de St-Lambert
1 rue du Havre
St-Lambert, Qc J4P 3N4
Tél.: (450) 671-0211
krimon написа:... ми аз знам, обаче цената не я знам ... Ти нали си на южния бряг ... в Сент Ламберт има яхт клуб, в парк Хавр - това е на изхода към мост Шамплейн, в домейн Превил. Яхт клуба се казва Сент Ламберт и можеш да наемеш джет и да се повозиш/поплъзгаш.
Club de Yacht de St-Lambert
1 rue du Havre
St-Lambert, Qc J4P 3N4
Tél.: (450) 671-0211
Благодарско...
Ще проверя и ще се поплъзгам малко.....задават се топли дни гледам....
Дякон Игнатий написа:С наближаването на летните дни, някой да знае в района на Монреал дали може човек да покара джет по Сен Лоран или някъде в района......?????
Дяконе,здрасти!
Не остана време да ти "ремонтирам" коленцата.Глей нещо да не проплачеш от студената канадска вода там бе брато!
После кво ще праим кат съм далече?
Пък и да дода скоро там ония няма да ме пуснат да бачкам .
Док..............
Дякон Игнатий написа:С наближаването на летните дни, някой да знае в района на Монреал дали може човек да покара джет по Сен Лоран или някъде в района......?????
Дяконе,здрасти!
Не остана време да ти "ремонтирам" коленцата.Глей нещо да не проплачеш от студената канадска вода там бе брато!
После кво ще праим кат съм далече?
Пък и да дода скоро там ония няма да ме пуснат да бачкам .
Док..............
Ееееееее,Док.....къде си бре,чадо Тя водата отива на стопляне...Т'ва за ремонта е едно на ръка, ти ела да ударим по бира пък другото ще се намести някъкси...
Поздрави и късмет от мен...