kolko da chakam????

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vanio

kolko da chakam????

Мнение от vanio »

Моля за мнение по следния въпрос:
Пратил съм първите документи до Виена на 30.01.06
Получил съм уведомлението, че ще ги разгледат и ако всичко е наред, ще ми определят дата за интервю през първата половина на годината, на 01.03.06
От тогава не съм получил нищо и се притеснявам. Гога мога според вас да започна да им досаждам????
vanio
SLAVARIO

Мнение от SLAVARIO »

Vanio,няма за какво да се притесняваш,ами вземи учи френски сериозно,защото няма време.Бъди сигурен,че си на интервю.Търпение и успех.Просто ги изчакай и ще получиш това което искаш-покана.
Аватар
mimolin

Мнение от mimolin »

Ние сме още по-зле.Пуснахме първите документи на 03.01.2006, но както разбрахме има хора и от декември.Това може да означава две неща - или ще сме на интервю септември, или българските пощи наистина са под всякаква критика.Дано да е първото.
Между впрочем, на три пъти се опитах да пусна запитване по e-mail, но писмата се връщат :roll:
vanio

Мнение от vanio »

SLAVARIO написа:Vanio,няма за какво да се притесняваш,ами вземи учи френски сериозно,защото няма време.Бъди сигурен,че си на интервю.Търпение и успех.Просто ги изчакай и ще получиш това което искаш-покана.

SLAVARIO Чул те господ!!! Ами аз почти само това правя - уча френски, но малко трудно се получава когато няма с кого да говоря, защото ми куца бързината на формулиране на изречения и синтаксиса...иначе когато чета или слушам, не е чак толкова зле...:)

mimolin, и аз за българските пощи се сещам, защото имам горчив опит с тях, дано да нямат пръст този път!!!
vanio
Аватар
mimolin

Мнение от mimolin »

Днес им досадих и най-подир получих отговор, че ще бъдем поканени на интервю октомври.Грешката е вярна :D Първото полугодие ще е септември - октомври.Да залягаме над френския, че не остана :D
vanio

Мнение от vanio »

mimolin написа:Днес им досадих и най-подир получих отговор, че ще бъдем поканени на интервю октомври.Грешката е вярна :D Първото полугодие ще е септември - октомври.Да залягаме над френския, че не остана :D
Ами...кво ни остава, освен да учим френски и да се надяваме :) аз вече един път се провалих, т.е. не стигнах до интервю, но сега се надявам поме до там да стигна :), но така или иначе, каквото сабя покаже, аз ще се пробвам докато стане
vanio
Аватар
manman
Обратна връзка:

Мнение от manman »

I Nie poluchihme "accuse de reception" i tam pishe che ako vsichko e nared shte ni pokaniat na interview dans la seconde moitie 2006.
ama pishe i da ne corespondiram s tiah osven pri speshni sluchai.
v protiven sluchay tova shtialo da zabavi procedurata!
Pri Vas taka li pishe?
изпр.док.до Виена - 10/04/2006
Accuse de reception- 15/05/2006
intervew- 29.11.06, 11:00h.
rezultat - Uspeshno
docs Bucurest - 09/01/2007
medicinski - 02/06/2007
OK na medicinskite - 10/06/2007
pokana za visi -07/09/2007
visi - 05/10/2007
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

mimolin написа:Между впрочем, на три пъти се опитах да пусна запитване по e-mail, но писмата се връщат :roll:
странно - моята кореспонденция с виена е от преди 1.6 година, пак имаше голямо забавяне за интервютата аз лично чаках 8 месеца
емаилите к имам са
siqvienne@mrci.gouv.qc.ca
имам още един на конкретен служите
ако ви се връща на горния ще ви го дам и него
аз лично писах когато изтичаше полугодието за к имах ориентор че ще ми е интервюто и нямах никакви проблеми че съм си коренсподирала с тях, дори ми пратиха поканата за инервю по емаила първо
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

manman написа:I Nie poluchihme "accuse de reception" i tam pishe che ako vsichko e nared shte ni pokaniat na interview dans la seconde moitie 2006.
ama pishe i da ne corespondiram s tiah osven pri speshni sluchai.
v protiven sluchay tova shtialo da zabavi procedurata!
Pri Vas taka li pishe?
ей търпение, второто полугодие още не е започнало :wink:
ще ви трябва голямо търпение за тази процедура повярвайте ми :beer:
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Заключено