prezentacia na Ville de Quebec v St. Zagora
prezentacia na Ville de Quebec v St. Zagora
Има ли някой получил покана за презантация на град Квебек в Стара Загора. На сайта им пише, че щяло да има такава през юни.
Äà íå òè ïóêà!
Това ли имаш предвид? Презентацията е за провинцията ,не само за град Квебек. Покани не се изискват, отиваш във военния клуб(ДНА) на ул. Августа Траяна 23, сядаш и слушаш.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Не съм запознат с това. Аз съм ходил на подобна среща в Пловдив и нещата стоят точно така ,както съм ти ги описал по горе.Tomi2005 написа:да, за този сайт говоря
но през 2003 са пращали покани за презантацията в софия
Може ти да ни направиш една среща и да ни разясниш проблемите на регионалното развитие в провинция Квебек :idea: ,щото ние от нищо не разбираме и от нищо не се интересуваме.sergo66 написа:А бе вие не разбрахте ли че не си струва да ходите на подобни срещи. Искат да ви зарибят за райони от които и кебекарите бягат.
Мога и други работи да ти кажа, и пак ще съм прав ,ама не са нито за темата нито за форума. И пак не можах да разбера мотивите ти ,защо не трябва да се ходи на такива срещи? Сигурно не трябва да четем и официалния сайт?! Щото те на тия срещи повтарят това което го пише и на сайта.sergo66 написа: Ама ето тук си много прав, но като се заселиш там дето не трябва ще го разбереш. Аре със здраве и много поздрави на евангелизаторите
Справка:
Les séances d'information s'adressent aux personnes désirant immigrer au Québec. Elles sont gratuites et leur durée est d'environ 90 minutes.
Les sujets abordés sont les suivants :
la démarche d'immigration;
la recherche d'emploi;
la société québécoise;
les conseils pour s'installer.