какво да отговорим на "любезната покана"

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
amko

какво да отговорим на "любезната покана"

Мнение от amko »

Здравейте на всички.

И ние получихме покана за срещата с госпожа кметицата на гр.Кебек. Дискусията във форума беше разгорещена, но въпросът ми е друг - смятате ли да отговаряте на поканата с "не", ако не ви се ходи? Или е по-добре да се направим на неразбрали? И (признавам си, параноично е) отговор и съответно (не)посещение ще имат ли влияние върху по-нататъшната процедура, при положение, че вече взехме сертификатите?
SLAVARIO

Мнение от SLAVARIO »

Според мен,щом не ви се ходи пиши ,,НЕ,, и без това,само ще си загубите времето да слушате глупави и нереални обещания.А иначе не пречи да се направите на ударени-също минава,няма да ви вземат сертификата я...,пък и на тях не им пука за нас,просто имат пари за по-голяма реклама за третия свят и това е....Успех.
nikito

Мнение от nikito »

невъзможно е да има последствия за процедурата вашето (не)явяване. вие вече сте получили сертификатите си за квебек. на това посещение в софия няма да има комсомолско преброяване и отчетност кой присъства и отсъства.
и наистина питай патило, а не квебекска кметица за реализацията на трудовия им пазар.
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

според мен е възпитано да се благодари на милата покана, без да уточнява присъствие или не ..
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

Мнение от SAVANNA »

Milenka написа:според мен е възпитано да се благодари на милата покана, без да уточнява присъствие или не ..
Е да де, но там има един отрязък, който трябва да се изпрати обратно с отговора Да или Не!

Аз също получих подобна покана и първоначално реших да отида, но сега като се замисля ........Нещо не ми се пътува от другия край на БГ ,при това ще се наложи за целта да ползвам и 2 дена отпуска :?

Някой ще ходи ли на тая среща?
Аватар
sergo66

Мнение от sergo66 »

А бе вие не разбрахте ли че нема да идва кметицата, a една ******* Кишкина и нейния антураж.
Това e една "българка" дето не общува с българи на български, регистрирала е организация с идеална цел (точене на мангизи от правителството) за развиване на бизнес отношенията (не казвам чии) между бг и кебек, всъщност нищо не е направила за българите в кебек.

Сега на ваш гръб ще източи още сумати кинти и като й се вържете на акъла и се установите в кебек ще ви се усмихва ихидно и може евентуално да ви каже нещо на френски.

Слушайте като ви се говори, а това че нема да ходите на срещата с нищо нема да ви навреди. Тези срещи са малко като евагелизационни събрания.
nikito

Мнение от nikito »

разбрахме, няма да ходим.
а другарката кишкина я видяхме в сайта посочен по горе. ясно е с каква цел се идва тук и ще се вслушаме в писанията на патиланци.
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

Мнение от SAVANNA »

Анатема тогава! И аз няма да отида :evil:
SLAVARIO

Мнение от SLAVARIO »

F.U.B.A.R. :madgo: :giavol:
bp_de

Мнение от bp_de »

ами като отговор може да и изпратите еи тая статия :D
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=20042