Няма отговор
Няма отговор
Или съм припрян ,или нещо не е наред с документите, или незнам, но измина месец откакто ги пратихме до Виена ни вест ни кос, както се казва. Някой знае ли приблизителни срокове за отговор. Иначе обратната разписка пристигна.Благодаря предварително.!
Големи надежди...
-
- Обратна връзка:
А прозорците отворени държиш ли си? Айде вестта сигурно в пощенската кутия ще ти я пуснат, ама птичката ( коса де !?) нали трявба да влети отнякъде! А те не са ли прелетни птички........може да са още на юг. Ама инъче хубаво го е казал народа " Ни вест , ни кос............
Следя динамични валутни курсове и пиша бизнес план
- Alabama
- Обратна връзка:
Айде стига де!Аман от иронични забележки!В този форум човек и правописна грешка не може да допусне! Dobrolub,ако не можеш да отговориш на въпроса на човека просто си замълчи... И се пише иначе, а не инъче!!!Engi,не се шашкай!Всичко ще е наред!Само търпение,приятелю!!
Хубавото при склерозата е, че човек непрекъснато научава нещо ново...
-
engi спокойно! Щом обратната разписка е на лице, значи са ги получили, т.е. все някога ще дойде писъмцето 
Изчакай още 2 седмици и ако още го няма прати им един e-mail, но според мен още няма място за притеснения. Мои познати си го получиха почти 2 месеца след датата на получаване, така че търпение...

Изчакай още 2 седмици и ако още го няма прати им един e-mail, но според мен още няма място за притеснения. Мои познати си го получиха почти 2 месеца след датата на получаване, така че търпение...
Искам да благодаря на всички "високообразовани "съфорумници. Нещо не можах да разбера връзката между от къде ще влезе коса и отговора на моето питане, но за пореден път се убеждавам че тук както и в цяла България е пълно с всезнайковци! Иначе на любезно отговорилите БЛАГОДАРЯ!Ще чакам какво друго ми остава.
Големи надежди...
-
- Обратна връзка:
Айде стига де! Аман от засегнати! Просто се пошегувах, това не беше злобна забележка ами шега....да виждате някъде поучителен тон. Просто човекът се тревожи а не трябва да се шашка толкова...ами че това е едва началото на пътуването , а най трудното идва след като пристигне ......
Следя динамични валутни курсове и пиша бизнес план
-
Ni vest, ni kost
Zashto me iadosvate, be hora?!!!!! Pogovorkata e ni vest, ni kosT, t.e. niama ni izvestie ( znaci e ziv), nito dori kost ( znaci iasno kakvo). Eiii, aman ot izmishliotini !!!!!
-
Защо се изнервяте бе хора.? АЗ РЕШИХ ДА СПОДЕЛЯ, ТО НЕ БЕШЕ ПРАВОПИС, НЕ БЕШЕ ИЗНЕРВЯНЕ. Най учтиво моля модераторите на форума да измислят начин ,ако трябва и аз ще им помогна, ДА УГОДИМ НА ВСИЧКИ. А ако на някой не му харесва тон, правопис, настроение, притеснение, радост, мъка и др., да се оплаче на Арменския поп. Хайде стига за днес, весели празници на православните християни, а на останалите приятна събота и неделя и понеделник и вторник и сряда и т.н..
Големи надежди...