Няма отговор

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
engi

Няма отговор

Мнение от engi »

Или съм припрян ,или нещо не е наред с документите, или незнам, но измина месец откакто ги пратихме до Виена ни вест ни кос, както се казва. Някой знае ли приблизителни срокове за отговор. Иначе обратната разписка пристигна.Благодаря предварително.!
Големи надежди...
dobrolub
Обратна връзка:

Мнение от dobrolub »

А прозорците отворени държиш ли си? Айде вестта сигурно в пощенската кутия ще ти я пуснат, ама птичката ( коса де !?) нали трявба да влети отнякъде! А те не са ли прелетни птички........може да са още на юг. Ама инъче хубаво го е казал народа " Ни вест , ни кос............
Аватар
Alabama
Обратна връзка:

Мнение от Alabama »

Айде стига де!Аман от иронични забележки!В този форум човек и правописна грешка не може да допусне! Dobrolub,ако не можеш да отговориш на въпроса на човека просто си замълчи... И се пише иначе, а не инъче!!!Engi,не се шашкай!Всичко ще е наред!Само търпение,приятелю!!
Хубавото при склерозата е, че човек непрекъснато научава нещо ново...
Petrova_bs

Мнение от Petrova_bs »

engi спокойно! Щом обратната разписка е на лице, значи са ги получили, т.е. все някога ще дойде писъмцето :)
Изчакай още 2 седмици и ако още го няма прати им един e-mail, но според мен още няма място за притеснения. Мои познати си го получиха почти 2 месеца след датата на получаване, така че търпение...
Изображение
kosta

Мнение от kosta »

Учи езика. Отговора ще доиде
engi

Мнение от engi »

Искам да благодаря на всички "високообразовани "съфорумници. Нещо не можах да разбера връзката между от къде ще влезе коса и отговора на моето питане, но за пореден път се убеждавам че тук както и в цяла България е пълно с всезнайковци! Иначе на любезно отговорилите БЛАГОДАРЯ!Ще чакам какво друго ми остава.
Големи надежди...
dobrolub
Обратна връзка:

Мнение от dobrolub »

Айде стига де! Аман от засегнати! Просто се пошегувах, това не беше злобна забележка ами шега....да виждате някъде поучителен тон. Просто човекът се тревожи а не трябва да се шашка толкова...ами че това е едва началото на пътуването , а най трудното идва след като пристигне ......
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

dobrolub написа:...ами че това е едва началото на пътуването , а най трудното идва след като пристигне ......
Стига с тия клишета бе!
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
engi

Мнение от engi »

Най трудното никога не свършва драги ми съфорумнико.
Големи надежди...
calculator

Ni vest, ni kost

Мнение от calculator »

Zashto me iadosvate, be hora?!!!!! Pogovorkata e ni vest, ni kosT, t.e. niama ni izvestie ( znaci e ziv), nito dori kost ( znaci iasno kakvo). Eiii, aman ot izmishliotini !!!!!
tsveta&miro

Мнение от tsveta&miro »

нашите документи са получени във виена на 1 март, а още нямаме никакъв отговор. Писах им и имейл на 5 април, но и на него не са ми отговорили. може би са по-заети от обикновено. не се притеснявай!
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Offtopic:

Много изнервени хора има в нашата държава.... :)

Lock Lock Lock
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
engi

Мнение от engi »

Защо се изнервяте бе хора.? АЗ РЕШИХ ДА СПОДЕЛЯ, ТО НЕ БЕШЕ ПРАВОПИС, НЕ БЕШЕ ИЗНЕРВЯНЕ. Най учтиво моля модераторите на форума да измислят начин ,ако трябва и аз ще им помогна, ДА УГОДИМ НА ВСИЧКИ. А ако на някой не му харесва тон, правопис, настроение, притеснение, радост, мъка и др., да се оплаче на Арменския поп. Хайде стига за днес, весели празници на православните християни, а на останалите приятна събота и неделя и понеделник и вторник и сряда и т.н..
Големи надежди...
Заключено