Препоръчайте ми учител/ка по френски в София

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Welder

Препоръчайте ми учител/ка по френски в София

Мнение от Welder »

Търся си доказана учителка по френски за търпеливо преподаване на най-начинаещия ученик :)
Моля дайте някакви координати на добри учители в София . Четох тука ,че някои учат дори при доказани преводачи, които подготвят и за интервюто...
Пускайте ми координати само на изпитани учители, свестни хора с нормално отношение и безгранично търпение. :roll:

Мерси!
el_greco

Мнение от el_greco »

Welder, bih te posavetval da zapo4ne6 v I4S, za da napravi6 po-burzi4ko edno dobro osnovno nivo i 4ak sled tova da se prenaso4i6 kam 4astni uroci. Ako ima6 svobodno vreme za okolo 6 meseca moje6 da napravi6 okolo 300h, koeto ne e malko! Sled tova s dobar prepodavatel 6te nadgrajda6 nai-ve4e govoreneto, koeto naistina ne e lesno!
Uspeh ti pojelavam i kuraj s frenskiq!
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Жана Николова е най-добрата :0886959948. звънни и обаче да си запишеш часове че е доста ангажирана. Преподава само на кандидат-емигранти за Квебек.
NO PAIN NO GAIN
molli

Мнение от molli »

Първо за това дали ИЧС или учител-
ти преценяваш сам, но ако наистина се нуждаеш от търпение - по мое мнение учител е по-добре. А това колко бързо ще напреднеш с учителя, зависи само от теб - ти определяш темпото.
Мога да ти дам координатите на учителката, при която в момента ходим аз и приятелят ми. 100% специалист, знае всичко за процедурата, подготвя и за интервюто.... и е много търпелива и разбрана....
Ако имаш интерес пиши ми ЛС и ще ти дам телефоните и.
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

Аз вече почнах курсове във Френския институт, но от първото ми ходене там , останах с впечетлението, че учителката гледа да си предаде запланувания материал без много да се интересува дали го разбираш. По скоро разчитам на помощ по учебния програма , но с нормално темпо. Просто ако се наложи и 1 месец да се тъпче на едно место , но да го разбера и науча. След като ми свърши курса във Френския институт се надявам да продължа само при нея, вече усилено подготвяйки се за интервюто.
el_greco

Мнение от el_greco »

Welder, az bqh v Institut Français okolo 4 godini, ot 5 nivo do DALF. Da si priznaq sam dosta dovolen, izrediha se mnogo prepodavateli za vsi4kite tezi niva i ot tqh pone 80% bqha na super nivo: Naidenova, Lambrinova, Tzvetanova...... Jena mi doskoro hode6e na kursove tam i ne be6e o4arovane, spodelq6e su6tite problemi kato teb..... Izbora si tvoi, no nedeite da zabravqte, 4e u4eneto na ezik okolo 70% si e samopodgotovka i zubrene!!!!
Bon courage!
kalia

НАЙ- ДОБРАТА УЧИТЕЛКА

Мнение от kalia »

НАЙ- ДОБРАТА Е ЖАНА НИКОЛОВА-много е търпелива, мила и внимателна със всеки един нейн ученик.ТЯ СЕ Е СПЕЦИАЛИЗИРАЛА В ТАЗИ ОБЛАСТ- КАНДИДАТ ИМИГРАНТИ ЗА КАНАДА.СУПЕР Е. НИЕ СМЕ ПРИ НЕЯ И СМЕ МНОГО ДОВОЛНИ. :D :D :D
Ivailo K

Мнение от Ivailo K »

Ako razpolaga6 s malko vreme se zapi6i pri 4asten u4itel i u4i u doma prez vsqka svobodna minuta. Nie minahme prez dve 6koli za 6 meseca i sme dovolni poneje minahme uspe6no interviuto. Eto ti edin telefon na "Sintagma" 0898484229 Marina - prili4ni ceni i dobra 6kola. USPEH .
dairymaid

Мнение от dairymaid »

Здравей,
Ние също горещо препоръчваме Жана Николова. Но побързай да се обадиш, защото наистина има доста ученици. Ние се подготвяхме от 0 френски с 4 нива във Френския институт и доста уроци при Жана преди интервюто ни на 20.02. Жана е много търпелива и можеш да научиш много. А във Френския институт има и много добри и не толкова учителки. Така, че смело напред - комбинацията работи :-)
Успех! :thumbsup:
В & K
lars

Здравей

Мнение от lars »

А ние ти препоръчваме Таня Маркова. Занимава се само с кандидат емигранти и помага за всичко -... от до. Много добре преподава, както е и заклет преводач и ни е превела всички документи. Всички които е потготвяла са минавали без проблеми на интервюто.
Телефона и е 0898894693.
А относно това кой е най-добър ще помоля хората във форума да не дават такива категорични оценки все едно са били при всички преподаватели в София.

Успех с френския!
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

:D
Аз започнах при едната от цитираните учителки, половината от подготовката ми премина при нея. След това започнах при другата от цитираните и учих още толкова.
Мисля, че това е най-добрата формула. Така се получава възможно най-ефективна и най-качествена подготовка.
бъди красив труп!
kristie

Мнение от kristie »

dairymaid написа:Здравей,
Ние също горещо препоръчваме Жана Николова. Но побързай да се обадиш, защото наистина има доста ученици. Ние се подготвяхме от 0 френски с 4 нива във Френския институт и доста уроци при Жана преди интервюто ни на 20.02. Жана е много търпелива и можеш да научиш много. А във Френския институт има и много добри и не толкова учителки. Така, че смело напред - комбинацията работи :-)
Успех! :thumbsup:
В & K
Напълно подкрепям! :thumbsup:
Аватар
trans

Мнение от trans »

И аз съм за мнението на grobari ние сащо бяхме при две учителки и това се отрази много довре за отиграване на едно истинско интервю със стреса да застанеш пред абсолютно друг човек който не ти знае нивото и да проговориш и така превъзмогнахме голяма част от напрежението на самото интервю
Мисля че това е наистина много добро решение на даден етап от подготовката

А самите учителки са Петя Недева и Таня Маркова на коита винаги ще сме много благодарни :D
Заключено