Успех на всички на които им предстои интервю
Успех на всички на които им предстои интервю
Привет на всички съфорумци. Въпреки неблагоприятният за мен изход от интервюто – върнат за подобряване нивото на френски считам, че вината е изцяло моя. Винаги съм казвал – каквото е трябвало да стане е станало, това е така когато изхода не зависи от самия теб. Всичко е във вашите ръце. Реших да напиша тези няколко реда с цел да окуража тези на които им предстои интервю. Относно изпитващият – Monsieur Normand Lemey, мога да кажа, че е един много приятен,весел и сговорлив човек. Разбира се всичко което казва /вярно че говори малко бързичко/, но преводачката /която също е една приятна личност/ се намесва когато е необходимо. Въпросите които се задават са свързани само с досието ви и нищо странично. Мисля, че всеки решил да имигрира в Квебек трябва да си направи труда да научи малко за историята и характера на общноста в която иска да се интегрира.Вярвайте във себе си и не се притеснявайте. Всичко зависи от вас и от това каква цел преследвате и дали сте мотивирани да я постигнете. Успех на всички които наистина знаят какво искат.
il vaut mieux faire envie que pitie