Kakvo predstavliavat offical transcripts...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
DamyanM

Kakvo predstavliavat offical transcripts...

Мнение от DamyanM »

Dragi syforumnici,

Shte vi byda mnogo blagodaren, ako niakoi moje da mi pomogne s informacia za tova kakvo predstavliavat offical transcripts (imam predvid I samata forma I sydyrjanie) I kak da se sdobia s takiva ot zavyrshen v Bg universitet I gimnazia.

S pozdrav, Damyan M
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

http://www.mcgill.ca написа:
What does McGill consider an "Official" transcript?

Submission of an official transcript is necessary with the application to a graduate program at the Centre for Continuing Education. " Official" means a sealed, original copy of the transcript sent directly to our office from the institution in which it was earned. Failure to do so will result in the rejection of admission until such documents are received.

In addition, confirmation must accompany transcripts in the form of an award certificate verifying completion of the degree.
На български - академична справка. За другите университети не знам, но МакГил искат справката да е пратена лично от твоя БГ университет до тях. На плика за автентичност трябва да има лого на БГ унивеситета или печат. За целта си вадиш академична справка, молиш се (в Икономическия и плащаш) за да си сложат печат на плика и оставяш писмото на роднините. Когато избереш университет, обаждаш се на роднините да надпишат плика и да пуснат писмото.

Успех!
DamyanM

Мнение от DamyanM »

Ssttoo, merci bien!
DamyanM

Мнение от DamyanM »

Ssttoo, merci bien!
Заключено