Агенций за закупуване на самолетни билети 5% отстъпка.

Само за полезни връзки
Заключено
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Агенций за закупуване на самолетни билети 5% отстъпка.

Мнение от Blue Passion »

Агенциите,които публикувам предлагат 5% отстъпка към 08.12.2003

TOURIST SERVICE:

публикувам сайта с телефоните на някои от бюрата в София на тази туристическа агенция.Казаха ми че имат 9 офиса в София,а от сайта им виждам че имат и един в Пловдив+ още един офис във Варна-телефона там бе любезно предоставен от Точица.

Адреса на сайта е:

www.tourist-service.com

В момента предлагат отстъпка от 5% при закупуване на самолетни билети,като ми казаха,че промоцията им е без определен срок!
В сайта им виждам,че не са публикували всичките си бюра в София,затова аз ще ви дам още две в София за които знам и които липсват там:

1.Бул. Александър Стамболийски 27А
Тел.02 9868060
Намира се близо до офиса на ЛОТ,а самия номер 27А е в участъка от Бул. Мария Луйза до Бул. Христо Ботев

2.На ул. Калоян-намира в х-л Рила(вдясно от входа,веднага след като влезете в самия хотел).
Телефон:

02 9808850

3.Добавям и един тел. на централния офис в София на ул.Раковска127 на който отговарят,но не е посочен в сайта им:

02 9884090

4.Добавям и телефон на офиса им във Варна,любезно предоставен от Точица:

603 610

Хубавото на тази агенция е,че можете да направите резервации както он-лайн така и на място в някое от бюрата.Агенцията е стабилна и голяма.

INTERBALKAN-poleti.com

www.poleti.com

Телефони : +359 2 986 7019 , +359 2 986 3644

С тях също получавате при покупка на билет 5% отстъпка.

Цената на еднопосочен билет за 1 човек до Монреал с Олимпик е 297+27 евро летищни такси ,а ако направите резервация и закупите билет от тях,цената е 282+27 летищни такси.
Както ви е известно полета е с преспиване в Атина,като нощувката и пътя до хотела влизат в цената.За храната в хотела ми казаха,че се договаря на място!
Тръгва се от София с Бойнг 717 до Атина,като продължителноста на полета е 1:15 мин.
На следващата сутрин летите за Монреал с Еърбъс индъстри А340-самолета е голям и широк по препоръки на познати.Полета до Монреал е с продължителност от 9:45 часа до 10:10 часа,като е без спиране за презареждане(обхвата на самолета без презареждане е над 13 000км.)
На сайта на Олимпик: www.olympic-airways.com можете да видите снимки и карта с разположението на местата на пътниците в Еърбъса(както и на повечето от другите самолети с които разполага)!

Цената на еднопосочен билет с предлаганата в момента отстъпка до Монреал с КЛМ за 1 човек е 319евро+27 летищни такси.
Полета се извършва в един ден с междинно кацане в Амстердам.До Амстердам се лети с Балкан с Бойнгче 737-300-от приятели знам че е доста тесничко за хора с ръст +180см.Полета от София до Амстердам трае 2:50 часа.Престоя на летището в Амстердам е около 5 часа.
Полета от Амстердам до Монреал е с продължителност 7:45 часа-8 часа,като обикновенно се лети или с Бойнг 767(удобен и здрав самолет-дори небостъргачи събаря) или МD11-Макдоналд-Дъглас.

www.klm.com

Ето и нещата които се предлагат от тази агенция:

- Poluchavate bezplatno pulnata informacia za poleti i ceni, bez za
tova da se nalaga da otivate do agencia ili ofis na aviokompania.
- Osven ot svetownite rezervacionni sistemi nash agent lichno shte
potursi konkretno reshenie za optimalen za vas polet.
- Cenata koiato predlagame e vinagi naj-niskata, bez nadcenki i s
dopulnitelnoto namalenie-sponsorirano ot nas za wsichki aviokompanii!
- Bezplatno moje da napravite rezervacia bez da se nalaga lichno da
prisustvane.
- Poleti.com shte vi dostavi biletite bezplatno za stranata.
- Predlojenite specialni ceni se predostaviat edinstvenno ot poleti.com
i ne zaduljavat drugi agencii i organizacii.

Недостатък тук е че информация и резервации можете да получите само по телефона и/или он-лайн!

Успех
Заключено