За самолетните билети!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Gerry

За самолетните билети!

Мнение от Gerry »

Скъпи съфорумци, отново се обръщам към вас с молба да споделите своя опит и да ми помогнете с информация!
Отидох в туристическо бюро, за да проуча въпроса за самолетните билети. Попитах за двупосочен билет с едногодишен период за връщане и възможност за презаверка /естествено, срещу заплащане/. Предложиха ми билет на Бритиш, но датата за връщане не е след 12, а след 10 месеца. Служителите от бюрото твърдят, че не е възможно да ми бъде дадена по-късна дата, тъй като в системата им фигурирали само следващите 10 месеца, но ако поискам, след време мога да удължа срока на билета си с още 2 месеца, след като заплатя глобата за смяна на датата. Моля, кажете ми, дали всичко това звучи достоверно, или има нещо съмнително в тези твърдения?
Предварително ви благодаря за помощта!
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

ми те са ти отговорили хората от бритиш!
давай смело и безоотговорно няма да те лъжат я.
NO PAIN NO GAIN
tochica

Мнение от tochica »

защо си мислите , че може да има нещо неверно ?
нали работата им е да продават билети ?
питате колко ще ви струва промяната на датата , помолвате ги да го изпишат на билета , понякога може понякога не , и готово .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Alex21

Мнение от Alex21 »

Винаги сам. билетите на Бритиш си имат фиксирана дата за връщане. Имай в предвид, че ако закупиш най-евтиния билет няма да можеш да промениш датата на връщането. Предполагам те ще ти обяснят това.
Заключено