Kade moje da se otide da se pu6i nargile vav Vancouver?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
play

Kade moje da se otide da se pu6i nargile vav Vancouver?

Мнение от play »

Kade moje da se otide da se pu6i nargile vav Vancouver?Ima li niakakav gotin klub orientalski,kadeto se pu6i glavno?Abe malko mi e doma4nialo za orieta mai.......hi hi.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Аве пич, ти си отишъл в Рим пък питаш къде да видиш главния мюфтия :D Друго се пуши във Ванкувър, другоооооо :smokin: :nlo: :smokin:
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Kade moje da se otide da se pu6i nargile vav Vancouver?

Мнение от VanBC »

play написа:Kade moje da se otide da se pu6i nargile vav Vancouver?Ima li niakakav gotin klub orientalski,kadeto se pu6i glavno?Abe malko mi e doma4nialo za orieta mai.......hi hi.
Май вече няма :roll:. Миналата година писаха по вестниците за едно турско кафене където се пушело наргиле, но понеже по кафенетата пушенето е забранено и на тях им забранили. Те ходили да се разправят и да обжалват, но последно забраната си останала в сила ...
Obey gravity ... It's the law!
Aries

Мнение от Aries »

Абе видях в даунтауна едно кафене с наргиле, но не знам дали не беше само за украса.
nobleman

Re: Kade moje da se otide da se pu6i nargile vav Vancouver?

Мнение от nobleman »

play написа:Kade moje da se otide da se pu6i nargile vav Vancouver?Ima li niakakav gotin klub orientalski,kadeto se pu6i glavno?Abe malko mi e doma4nialo za orieta mai.......hi hi.
Za klub ne znam, no vij otsko4i do Abbotsford - tam moje bi 6te ti predlojat ne6to pove4e ot nargile. Chuvam , ama :nenam: , 4e trevi4ka za lechebni tzeli otglejdali :smokin:
garfild

Мнение от garfild »

Има в Норт Ван. Ама аз имам приятели иранци, та затова го видях. Теб дали ще те пуснат - не знам. Ако си поне малко мургав и плямпаш персийски :wink:
Аватар
some

Мнение от some »

Nasiakade moe da se puchi stiga da si dostatachno iak da si go nosish
:)
Заключено