Az 4ak do naglost ne stignah, no zanijih zdravo angliiskia i zavi6ih frenskia i za dvata pisah 7-8, a po vreme na intrevuto triabva6e da obiasniavam na g-n La Rue...kak hubavite ne6ta sa balansiranite ne6ta...i vse s ogled na ravnovesieto v prirodata sum go napravil
..."Neise, razbran 4ilqk izleze, pozasmq se daje"...pisa me frankofon i mi ka4i angliiskia na 12 ))
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Наглост, натглост и отново наглост. Това е девиза който следвах при попълване на формуляра. Ако последваш моя пример няма да скучаеш на интервюто
Opredeleno purvia put sledvah principa na nagliq polyglot :schmoll: i intervuto mina dosta intenzivno :rev: . Taka che veche prepochitam strategiqta na umishlenoto samopodcenqvane....... S cel ot tam natatuk da ima samo rastej nagore.
Mislq che nqkoi beshe napisal podobno neshto za nqkakva kitaiska strategiq da pokazvash pred vraga si che imash malko sili i kato doide vremeto za bitkata da izkarash tejkata artileriq :luk: ot znaniq........
Inasche agliiskiq spored tochkovata im sistema naistina ne e tolkova vajen za tqh. Lichno az smqtam da si sloja kum 4-4. Znam che znam za poveche no neka pokaja "upgrade" :duga:
s anketata,ama taka i nerazbrah kade triabva da glasuvam ili tq e ve4e provedena i tova e rezultata?
Az kato popalnih parvia formuliar se pisah sredna hubost 7-8,ama nikoga ne mi e triabval 4ak tolkov i englisha de
az deistvah spored principa na vladi - naglo i bez da proiaviavam izli6na skromnost. na engli6 biah s 11/11 a na french s 9/9
frencha mi go ponamaliha a englisha mai si ostana taka