ВАЖНО: Мнение на приятел за живота в Квебек

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Cenzura

ВАЖНО: Мнение на приятел за живота в Квебек

Мнение от Cenzura »

Мили българи (предимно такива които не ни познавате и не ни знаете хала) аз искам да ви сподеделя моите наблюдения за Българите в Квебектта

ТУК БЪЛГАРИ НА СОЦИАЛ НЯМА!
НЯМАААААААААААААААААААААААААААААА!

ЧУХТЕ ЛИ ЕИ, ОТ ЦАРАЦОВО, КАСПИЧАН, ПЕРНИК, ДУПНИЦА, ДВЕ МОГИЛИ, и прочие средища на българската култура.

ВСИЧКИ БАЧКАМЕ, ПРОФЕСОРИ СМЕ, И ПИШЕМ ПО ЦЯЛ ДЕН В ФОРУМИТЕ, ЩОТО СИ ИМАМЕ ИНТЕРНЕТ НА РАБОТА - това било.

Е ваш ГОЗО пък е на СОЦИАЛ, ЕДИНСТВЕНИЯ! ДРУГ КАТО МЕН НЯМА!
НА ваш ГОЗО деецата ходят в френско училище с АРАБЧЕТА И НЕГЪРЧЕТА И В 8 КЛАС УЧАТ ПО МАТЕМАТИКА ДА УМНОЖАВАТ, ама на дрУГите българи децата са ВСЕ В ЧАСТНИ ЕЛИТНИ УЧИЛИЩА, ДА БЕ ДО ЕДНО. Ваш ГОЗО живее в КОТа (дю неж-а) И българи да живеят в НАИ МИЗЕРНИТЕ ЧАСТИИ на Монреал други НЯМА, НЯМААА, това не е обичайно, не не. Тук българите живеят в НАААЙ ХУБАВИТЕ КВАРТАЛИ. И си имат къши- ВСИЧКИ. И по две три коли, все пак са професори.
А за заплатитеееееееее, ЕХ ЗАЗПЛАТИТЕЕЕЕ, ОСВЕН ваш ГОЗО никои не взима под 1000 долара, какво говоря под 3000$ !!!!
Така сме ние българите еи сега отиваме и си купуваме по един мерцедес. Знаете ли колко ние ГОТ.
Ма тука ни УВАЖАВАТ, като чуят бЪЛГАРИН и малееее, кеф ти работа кеф ти къща. Е само на ваш ГОЗО не му дадоха 5 поредни квартири че нещо бил съмнителен. ТОВА искам да подчертая НА ДРУГИ БЪЛГАРИ НИКОГА не се случили и НЯМА ДА СЕ случи. Що ЩООООО? ми щото те са СЕЛЕКТИРАНА ЕМИГРАЦИЯ - подбрана димек (превод от латински, аз знам латински), като додеш знаеш ли кво е да кажеш аз съм СЕЛЕКТИРАН - охооооо.
А колко сме УМНИ САМОООО. Е вас ГОЗО Е ЛЕКО ТЪПИЧЪК , ама другите , ехеееее, ТО ТВА латиНСКИ, то тва, германСКИ, то тва френСКИ, то тва македонСКИ, то тва банСКИ, фламандСКИ (скиори са всички) ЗНАЯТ ЕИИИИИ умни хора. пък ДИПЛОМИ - има не е като да няма и ИМА БОЛ. И отгоре на всяка диплома ВСЕКИ Е МРЕЖОВИ АДМИНИСТРАТОР, то тва само в свободното време.
Не ми вярвате!

НЕ МИ ВЯРВАТЕ!
Яги питаите във форума да видим. Те хората са честни тамка, ще ви кажат.
Ще ви кажат и ще ви упътят.
Хайде наслука

ЛОВА НА БЕЛИ ЛЯСТОВИЦИ ЗАПОЧНА
Аватар
vladi

Re: ВАЖНО: Мнение на приятел за живота в Квебек

Мнение от vladi »

Не е лесно ГОЗО но ако упорстваш ще успееш. Тук възможности има, просто в началото е трудничко. За някои това начало е 1 месец, за някои 5, а за някои повечко, ама живота си е трудно нещо по принцип. Едно е сигурно, с мрънкане и хленчене нищо не се постига.

Все пак не е зле човек и да похленчи малко в началото - успокоява душата, само да не се превръща в навик, че и такива хора съм виждал - тази болест е много тежка. Хайде, успех на тебе и семейството ти и по-скоро да намериш това, което търсиш в Канада...
Cenzura

Мнение от Cenzura »

Vladi i toi NE E na SOCIAL, NEEEEEEEEEEEEEEEE в никакъв случай.
Влади има ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМА къща и ТРИ - 3 - III - коли , все нови, нито една не е купена на старо. На Влади децата учат в много хубаво училище. Те няма да са закрепостени като децата на беден Гозо в Квебек само защото знаят само френски горките (и маааааааалко Български). Тои е ЕДИН ОБИКНОВЕН Българин , ОБИКНОВЕН тукашен Българин - БОГАТ, УСПЯЛ, а бе нали знаете като се каже българин или пък Влади и НИКОИ ама НИИИИКОИ не прави асоциации с бедни квартали и мизерни апартаменти в блок пълен с всякаква измет. Не не такъв живот Влади не познава.
Влади е по-УСПЯЛ, какво толкоз да му го признаем ... с пуканки ли бе Влади... с пуканки ли успя? Тои има ОПИТА и желанието да подава морални помощи във вид на съвети и подкрепи. И това естествено кара беден Гозо да е благодарен, че как! Благодарен еиииии, благодарен. Щото някак по добре като ти каже събрата (дето живее в съседния блок) скрит под удобен псевдоним: спокоино ЕДИН ДЕН ТИ ЩЕ СТАНЕШ КАТО МЕН - ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН !

Ала Влади ШОКИРА българите у Българско,!!!!!!!!!!!!!!

КАК ТАКА ТРУДНО БЕ ВЛАДИ, как така ХЛЕНЧАТ, КВО СИ ВИДЯЛ бе ВЛАДИ.

Къде си ги измисляш тези?

Че за какво да ХЕЛНЧАТ хората?! Че не знаят какво да си правят парите (щото всички за ВЪШЛИВИ и с пари), че децата на всички Българи тук ги чака такова невероятно светло бъдеще?

Ама тези са истински НЕБЛАГОДАРНИЦИ ДЕТО ХЛЕНЧАТ.

Еи, Владииии, ти да не хленчиш а?
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

GOZO ne znam kakvo tolkova ti e kriv sveta, ama triabva da sviknesh tuk e kakto v kazarmata ako pitash vseki e mnogo dobre ama puk inache e minal prez naj-trudnoto. IMAAAA gi bol tezi deto razpraviat edno a puk situaciata im e suvsem druga, kakto i v polojitelna taka i otricatelna posoka. Sluchai s hora koito jiveiat tuk 6 godini i oshte rabotiat kato konsoerji i kato im kajesh che ti si ot 6 meseca - malii novobranec ti sha vidish -ili puk vij ma men 6 godini staroto. Drug sluchaj idva sulioto ot BG s vuzmojnosti i sertifikati i s umenia na 2 -ia mesec rabota za 60,000 CAD namira (riadkost spored men no fakt), no kato go pitash kak si mai mani mani boria se imigraciata (?!?!?!?). Ta za mesec ili shest niama da vurjem tuk da znaesh. Az sushto ne sum mrejovi administrator makar che umenia ne lipsvat ama frencha kuca. Pochnah na 2-ta sedmica hamalin v itaslianska firma za avtochasti za 8.50 na chas samo i samo zashtoto govorih anglijski i imeto mi e Georgi a tupia italianec go chete Georgio i me pomislil za italianec (ili pone s takuv proizhod) i zashtoto govorih anglijski zdravo a na frencha migah na parcali. Zashtoto za italiancite enga e ezika na belite a te french pochti ne govoriat i dokraia mi vikashe Georgio. Vsichkite mi susedi sa razlichni pakistansko semejstvo (taka i ne uspiavam da go prebroia), afganistansko (mislia che sa samo 5 parcheta), samoten gruk s kuche i kotka, divo afrikansko semejstvo majkata bie zverski decata si a puk bashtata majkata i na nikogo ne mu puka, prez dve vrati jivee neopredeleno semejstvo s vuzrasten indiopodoben mihliuz kojto sedi po cial den vuv vhoda na bloka bos po chehli i po pijama s mnogo shikarna chalma (vinagi znam kakuv cviat mandja e ial zashtoto zashtoto bradata po proncip mu e biala a i toj niama navik da si e mi e). Dali e yoga guru ili niakvo hare krishna slaob me interesuva, kofti e che mirishe iako na izgnilo meso (tova e ot mandjite im TE taka gotviat), no me sumniava che ako mu kaja da spre da izluchva gadnata mirizma shte me razbere ili puk shte uspee da se spre. Ta tova moiat situacia vupreki vsichko ucha frenski kogato jena mi rodi niama deteto mi niama da jivee kraj gurlivite i so[polivite mangalcheta ot vsiakakuv cvetovi otenuk, kude shte uchi e dalechna istoria. Kvi kinti shte vzimam zavisi samo ot men, sushtoto zavisi ot teb GOZO, tova che ima MUJE tuk takiva koito "sa veliki" ami tochno tova e prichinata da ne se premestia da jiveia na boulevard Bulgaria narechen KENT kakto i pokrajninite i vuv Cot de Neige, Luce ili praz i da ne chuvam, ami ti vijdash li sa ma kokoshko dovchera bachkashe na vitoshka profesionalistka dnes se pravish na dama. Teb ako vzemat takiva neshta da te vpechatliavat dalech niama da stignesh majna. Picha kojto opisah po gore e naj - dobre ako ne go poznavash shte kajesh bahti i ubitaka sujaliavam go, bori se s emigraciata ama go bie pachkata po glavata ot vtoria mesec i nikoj ne go znae shtoto si krotuva i ne privlicha bulgarska zavist na glavata si.
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Голям майтапчия си ГОЗО, имаш талант да пишеш, признавам те. Искрено се смях на прозата...

Все пак, извън шегата, нещата не са никога само черни или само бели (тези на социал и професорите)

Хайде, успех и горе главата...
Cenzura

Мнение от Cenzura »

Шноорхел,
благодаря заа откровенното мение.
И аз така ве4е не искам да има Българи (все още го пиша с главан буква) около мен, заащото все са отворени, велики, голяма работа... А МЕН МЕ БОЛИ ВСЕКИ ПЪТ КАТО ВИДЯ КЪДЕ В ТОВА ОБЩЕСТВО СА БЪЛГАРИТЕ, зазщото смятам че НЕ НИ Е там мястото и могат тези хора много поверче. АЛА НА МНОГО ОТ ТЯХ ИМ Е ПО ВАЖНО ДА ГИ МИСЛЯТ ЗА УСПЕЛИ ОТКОЛКОТО ДА СА ТАКИВА И НИКОИ ДА НЕ ЗНАЕ ЗА ТОВА.

ШНОРХЕЛ, как да не ме боли като гледам доскоро добри приятели сега овълчени изпълнени със завист. Купят си ГОРКИТЕ (всички сме таквиз) колица, КОЛИЦА бе Шнорхел, не самолет, не вертолет... колица и то настаро с опикани седалки... и се започва великото граскане, великата радост. НЕ МЕ КАСАЕ ТЯХНОТО ФРАСКАНЕ - КАСАЕ МЕ КАКВО ПОКАЗВА ТО, НЕГОВИТЕ КОРЕНИ .... ТУК БЪЛГАРИТЕ СИ МЕЧТАЯТ ДА СА ТОВА КОЕТО СИ МИСЛЕХА ЧЕ СЩТЕ СТАНАТ НА ТОЗИ КОНТИНЕНТ, И КАТО СЕ ОКАЗА ЧЕ Е ТРУДНО.... 90% ПОЧНАХА ДА ЖИВЕЯТ С ФАНТАЗИИТЕ ЧЕ ВЕЧЕ СА ГО ПОСТИГНАЛИ ТУИ СЪЩЕСТВУВАНЕ. АМА КАК ДА СЕ ИЗЛЪЖАТ САМИ СЕБЕ СИ.... НЕ СТАВА И ЗАТОВА ЛЪЖАТ ДРЪГИТЕ, ПЪК ТУИ ЧЕ СИ ЗНАЯТ ХАЛА, ТУИ ГИ ПРАВИ ЗЛОБНИ И ЗАЗВИСТЛИВИ И ВСИЧКО ТОВА КОЕТО МРАЗЕХ В ХАРАКТЕРА НА НОВОТО БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО ... ЕЙ ГО И ТУК!

ТА НИМА НЕ ПОМНИШ... ХОРА С ГСМ-И ЗА ПО 1000 ЛЕВА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СКОЛАСАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА.....!!!!!!!!!??????

ТА ЕТО ГИ СЕГА И ТУК - СЪЩОТО СЕМЕ НИКНЕ , АМА МАЛКО ИЗРОДЕДНО, ЧЕ И УСЛОВИЯТА СА МАЛКО ПО РАЗЛИЧНИ.

ТА С ДВЕ ДУМИ бЪЛГАРИТЕ ТУК КАТО ЦЯЛО СА ДОСТА КОМПЛЕКСИРАНИ и от там иде цялата работа. Нали ги гледам и във форума... ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ колкото щеш. Като друго не можем и сме в АКОТО до шия , дай да се правим на велики В КАКВОТО И ДА НИ ПАДНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НЕ!
НЕ!
НЕ!

КАТО СМЕ В ЛАЙНАТА ДО ШИЯ.... ЩЕ СИ КАЖЕМ ЯСНО И ТОЧНО - "В ЛАЙНАТА СМЕ ЕЙ, ДО ГУША!" (и ще го кажем високо та да се ЧУЕ) ПЪК ДАИ СЕГА ДА ВИДИМ КАК ДА ОПРАВИМ НЕЩАТА!!! само с избиване на комплекси все там ще си стоим, там. ТАМ ЛИ ВИ Е МЯСТОТО БЕ? ТАМ ЛИ?

ИИЛИ МАЙ НАИСТИНА ЗА ВАЗИ ПО ВАЖНО Е ДА СТЕ МИЗЕРНИ И ДА ВИ МИСЛЯТ ЗА ВЕЛИКИ ОТКОЛКОТО ДА СТЕ ДОБРЕ И ХОРАТА ДА НЕ ЗНАЯТ ЗА ТУЙ!!!!!!

Аз тъй ще продължавам да осмивам всички ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ както си знам. За тяхно добро е....
И нека ваш Гозо е в лайната (привидно или не) ЧЕ ИНАК ДОБРИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ , ЩЕ ЗАВИДЯТ И Я ЩЕ РАЗКАЖАТ В БГ, В САЩ ИЛИ НА СЪСЕДНОТО ОСРАНО И БОЯДИСАНО ОТ НЕГРИТЕ СЪС СПРЕИ АВЕНЮ, че видиш ли "Гозо го хванала болест, и нещо не е на добре"
че "Гозо идиота, как може да си купи туи и онуи (как са разбрали един Бог знае) тои толкоз беден"
" че на Гозо децата в училище щели да ги изгонят за малко" и какви ли не Андеерсенови истории.

Не че дрънкат , не че си измислят, не че завиждат и почват да те мразят.... Гозо пише думата Българин с главна буква (все още) и не мисли че подхожда подобните нему тъй низки да стават.

Аиде пък който иска да каже че е в лайна, който иска да каже че плува в МЕД - .... КАФЯВ МЕД, МИРИШЕ НА ПРЪДНЯ.... сещаш се нали !
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Сря Фев 25, 2004 8:14 pm, променено общо 1 път.
Cenzura

Мнение от Cenzura »

Eto towa e....
Sys seriozen ton , na tiq 90 % glawite im nqma da uwrat.
TE SA SI W MEDA i tui to.

Те знаят много

Cenzura,
мен справки не ми трябват

Те само могат да дават съвети, такива да получавам тям е обидно.... ЩЕ ВЗЕМЕ ДА СИ ПОМИСЛИ НЯКОЙ ЧЕ НЕЩО НЕ ЗНАЯТ, а как така КАТО ВСИЧКО ТЕ ЗНАЯТ.

И как все неканени, и все напрапени със своето голям ЕГО цъфват там където не ги чакаш.

И колко смешни са със своето царско самочувствие поседнали в ТРОН от ИЗПЛАШЕНО И НАРАНЕНО СЕБЕЛЮБИЕ, здраво държащи СКИПТЪРА на ПРЕСТОРЕНОТО ВЕЛИЧИЕ..... и скрили под короната МАГАРЕШКИТЕ УШИ на СВОЯТЯ НЕВЗРАЧНОСТ!
Последно промяна от Cenzura на Нед Дек 07, 2003 4:28 pm, променено общо 2 пъти.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Сря Фев 25, 2004 8:14 pm, променено общо 1 път.
Cenzura

Бодзо Хубавеца

Мнение от Cenzura »

Виждаш ли Шнорхеле за какво говоря. Еи за таквиз ЛЮДЕ благородне, дето ЧУДЕЙКИ СЕ как да прекарат деня си търсят ХРАНА ЗА САМОЧУСТВИЕТО.

Таквизи Люде- людоеди , дет ласкаят себе си във всяко свое ДЕЛО. Тия ДЕТО са ГОСПОДАРИ на болнавата и крехка ВСЕЛЕНА тресяща се в техния моЗЪК (звучи като ЯЗЪК).
Те ПРИТЕЖАВАТ всяка една ДОБРОДЕТЕЛ и са ПО-ВИСШИ от всички нами. Те са !

А защо са толкоз тъжни тез Люде когато са сами. Или когато карат старото си ПЕЖО....

Кое ги ГЛОЖДИ, кое ги кара да УПОРСТВАТ в ПРЕСТОРЕНОТО СИ СЪВЪРШЕНСТВО....

Само те си знят... АМА ПОНЕ КАТО СА ТОЛКОЗ комплексирани ЧЕ ДА СА УЧСТНИЦИ В САЙТА СЛАДУР.КОМ
:D :D :D :D
-риторична пауза-
Е ТУКА и малкото Гоче ще се наака от смях. Да заемат СЕКСИ (по тяхното мнение) пози на ПОКРИВА НА БЛОКА (леле зайчето Бъни и втория Глупак на Донио Донев са по сексапилни)) чакайки БЕЛКИМ НЯКОЙ ГИ ПОХВАЛИ

АМИ ТОВА ТЕЗИ ДЕЦА КОИТО МАМА ГИ Е ПОХВАЛВА ВСЕКИ ПЪТ КАТО СА СЕ ИЗАКВАЛИ. КАТО И Е ВИКАЛА "БРАААААВО", КОГАТО СА НОСЕЛИ БЕЛЕЖНИКА ОТ УЧИЛИЩЕ ЗА ДА ГО ПОКАЖАТ С НАДЕДЕЖДА ЗА ПОХВАЛА. КОИТО СА ПРАВЕЛИ СМЕШКИ НА ГОСТИТЕ ВЕЧЕРНО ВРЕМЕ И В ЗАМЯНА СА ПОЛУЧАВАЛАИ ТОВА ЦЕННО ЗА ТЯХНАТА КРЕХКА ПСИХИКА - ВНИМАНИЕ.

ТЕ ПОСЛЕ КАТО ТИНЕЙДЖЪРИ СА ЛЪГАЛИ БРАДОВЧЕДИТЕ СИ ЧЕ ИМАТ ПРИЯТЕЛКИ А ВСЪЧШНОСТ И ДО ДЕН ДНЕШЕН ГИ ТЪРСЯТ В САЙТА НА

СЛАДУР.КОМ

(тук Гочето направо се попика от смях)
ТЕ КОИТО ВИНАГИ СА ГОВОРЕЛИ НАИ МНОГО , ЗАЩОТО ИНАК СА ВЪШЕЛИ НАЙ МАЛКО.

ЕТО ГИ ТЯХ И ДО ДЕН ДНЕШЕН МЕЧТАЯТ ЗА ОНОВА ЛАСКАВО ВНИМАНИЕ С КОЕТО МАМА ИМ Е КАЗВАЛА :

"бРААААВО МАМА, КАК ХУБАВО СЕ ИЗАКА!"

и незъзнателно пак акат , макар и по друг начин... интелектуален, културно поведенчески.
Те не знаят че за АКО не се хвали, че мама е прекалила в обичта си към тях.

Туй обаче не МОЖ' им го каза, а да мож' те не ще разберат, и пак едно също в тяхната ГЛАВИЦА се върти....

ВНИМАНИЕ да получат
БРАААААААВО да им кажат
АШКОЛСУН (щото те са истински патриоте)

Те АКО МОГАТ ЩЕ залепят ЛИКА СИ на ВСЯКА СТЕНА, на ВСЯКА СПИРКА АВТОБУСНА... те знаят поговрката "Имената на Умниците висят по стените!" ....

Ооооооооо как сладко е лепкавото и мазно чуство за превъзходство в което те ПЛУВАТ. КАК им се иска да можеха да не дишат за да се потопят вечно в лигавата и воняща на разложено с времето и несгодите САМОЧУВСТВИЕ, маса на техните ГНОЯСАЛИ мечти.
Те са ЦАРЕ на ТИНЯТА, КЕСАРИ на КЛОАКАТА в която битува тяхното СЪЗНАНИЕ.

Те са СЛАДУРИТЕ, и на 30 да станат ЪКЪЛА не им ИДВА те ИСКАТ ИСКАТ ИСКАТ да са ОНЕЗИ СЛАДУРЧЕТА които са завлявали гостите ако не рецитирайки стихотворения то поне пръцквайки в неподходящ момент на масата ...

Е пак пръцкат и АКАТ и бъркат с хилави ПРЪСТЧЕТА остали безплътни от оатрофиралите жилички на РАЗЯДЕНОТО от ЧЕРВЕИТЕ самочуствие, в ГЪРЛОТО СИ , за да могат да се задавят, ПРЕГЛЪТНАТ и с насълзени очи да ПОВЪРНАТ полуХраноСМЛЯНАТА задушливо миризлива БЪЛВОЧ на техните МИСЛИ.

.... ТЕ СА ПАК ТУК... и на 8 000 км. НЕ МОЖАХМЕ ДА ИЗБЯГАМЕ ОТ ТЯХ!
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Brat mi bratko moj toku shto opisa preobladavashta chast ot chovechestvoto ne samo bulgarite i ili koito da e drug narod. Sushtoto praviat i kvebekarite vijdal sum daje imat poveche nujda ot vnimanie ot nas, fokato nie si traem i kopneem da ni posochat tezi kazvat AZ AZ AZ ETO ME VIJTE ME nosia shapka na Pere Noel, obrusnata mi e liavata vejda, nosia teniska za da se zabeleji che imam obeci na zurnata i t.n. Taka brat mi niama nakude vuv vseki go ima pone govoria za sebe si (moiata snimka sushto e goliama i skriva goliamo prostranstvo, ama kato drugi go praviat az shto puk ne), siguren che i u teb go ima tova, ako ne hepten shte si na godini ama ne se inache ne si brat mi :lol: deto izgubih lani. S risk da sa naprava na otvoren ahte kaja che tova maj shte triabva da e ot testosterona shtoto jenoriata ne sa takiva. A verno e che nie sme takiva ama i ima i po takiva ot nas. Samo edno sum siguren che malkata Bulgaria niama jivurkam dogodina sha, kato vidiah kavi izturvaci ima v toia Cote de Neige (ne govoria za vschki, t.e. samo za tezi koito ne poznavam lichno) samo se sustezavat po mejdu si s pokaznost (gsm za hiliadoto leva i toka). Tuk negrite si lichat po sharenite drehi i skupite parfumi, arabite zlata i skupi koli naj veche evropejski, gurcite kushti ogromni no prazni, istochno evropecite naj-veche nie ot BG sus zlatata. Vsichki tia moje ot glad tuberkoloza da hvanat (me) ama guzari shte budem da ni vidiat kolko sme preuspeli i kolko sa nazad drugite. Abe kakvo da ti kaja brat mi po-daleche ot nashite v realnia jivot inache ne sme loshi ama kato se suberem povechko na edno miasto kofti stava. Sbirki na bg obshtnosta li maliii curkvi li maliiii liiii kak puk ne. Da vidish za kakvo stava na sbirkite na obshtnosta "Ti li be sulio az kato biah v Canada ti ne znaeshe kude se namira i na kartata"-star "Abe glupender az da ne sum kato teb bejanec az sum independent selekcioniran MEN sa ME poiskali a ne sa me prieli ot nemaj kude bez jelanie - s diplomi idvam AZ ti nakude vurvish selo selooo"-nov i oboroten. Tuk vuv foruma e gotino ne si vijdame ochite, kato e za hubavo mejdu nas dobre - kude suvet si davame kude si cheshem ezicite i ima s koj na edni i sushti temi da si govorish shtoto v BG ne se interesuvat che Hydroto shte diga toka s 6%- to tam i s 100% da go dignat sushtata rabota, da dobre kontakt iz daleche i niakoj da te iadosa ne moj mu izkurti zubite ili toj na teb (soven ako ne se postarae), ama ochna stavka ne durja da pravia ili kakto kazva edin priatel tuk novi poznanstva s bulgari ne pravia. V neta e edno na jivo e drugo, po sme suglasni da budem cooperativni s niakoj kojto ne vijdame (pone az sum taka). Brat mi neka se razvivat.
Аватар
Igor
Обратна връзка:

Мнение от Igor »

Пламене, ссттоо, я го цензурираите цензурата че само за изпражнения говори.

Нямам нищо против мнението му, той е истинското доказателство че среден български тинейджер в почивката между два училищни дни скучае.
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Ей брато, по-полека, че ще се пукнеш от завист...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Deteto

Do cenzurata...

Мнение от Deteto »

Kato tolkova mnogo strada6 za6to ne se pribere6 v Bg?Niama nikoi da te spre..kakto i ne sa te prinudili da zamine6!!!
Заключено