За декларация от приятел
За декларация от приятел
Може ли при подаване на документите да не представям декларация от приятел а след това на интервюто да занеса- признава ли се пак за точка?
ами те хората пишат приятел, заради точката, която им носи, за да ги допуснат на интервю.
след това на интервюто, ако го занесеш, имаш предвид да си увеличиш шанса ли?
моят съвет е, ако си събираш точките без приятел, въобще не се занимавай с декларация от такъв..просто на интервюто ще кажеш, че имаш познати там, които ще ти помогнат, но не си ги карала да попълват декларация...
моят съвет е, ако си събираш точките без приятел, въобще не се занимавай с декларация от такъв..просто на интервюто ще кажеш, че имаш познати там, които ще ти помогнат, но не си ги карала да попълват декларация...
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Milenka, не съм съвсем съгласен с теб. За да те повикат на интервю се искат един брой точки, а за да го минеш трябва друг, по-висок брой. Така, че според ситуацията, чисто теоритично и една точка може да бъде важна. В първите ми документи нямах декларация от приятел и не бях писал, че имам такива, но интервюто на показах такава и всичко беше ОК.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Точката се дава при попълване на съответните данни във формуляра на молбата за селекция относно посочения приятел в Квебек.
Декларацията от въпросния приятел се представя само при изрично поискване от имиграционната служба във Виена, преди или на самото интервю.
Ако не ви е поискана изрично такава декларация, защо трябва да притеснявате хората и да си усложнявате живота? Все си е една точка - и с декларация, и без декларация.
Декларацията от въпросния приятел се представя само при изрично поискване от имиграционната служба във Виена, преди или на самото интервю.
Ако не ви е поискана изрично такава декларация, защо трябва да притеснявате хората и да си усложнявате живота? Все си е една точка - и с декларация, и без декларация.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Napylno vqrno - deklaraciyata e syzdadena zaradi nqkoj kojto uslujlivo im e zanesyl takava.Milenka написа:ами те хората пишат приятел, заради точката, която им носи, за да ги допуснат на интервю.
Dostaty4no e da se vpeishe imeto vyv formyalqra.