Бихте ли споделили какво мога да посетя
Благодаря

IRA написа:Националната художествена галерия, Музеят на цивилизацията ,Природонаучният музей ,а и като направите едно кръгче около парламента и то няма да остане време.
В природонаучният ни дадоха безплатна карта на градът с основните забележителност.Само не знам как се стига до тоя музей ,ние каквото и да правиме ,където и да отиваме все някакси се оказваме пред него.
Сетих се нешо да питам : Котките около парламента прибират ли ги някъде за зимата?
Ако аз трябваше да заведа някого в Отава през зимата ще им покажа Парламента, Кулата на Мира, котешкия хотел (който се намира над сградата на Парламента); ще ги заведа до Риду канал да опитат прословутите "beaver tails" (вид мекици) и ще ги разходя по Спаркс, ако времето е прилично, за да разгледат двата доста оригинални сувенирни магазина. Ако остане време - Художествената галерия/Музей на цивилизацията - двете са прекалено много за един ден. Природонауния музей не функционира нормално от близо 2 години - в момента работят по експозициите; ще си струва след 2007 година. През лятото има и други атракции.foxxbatter написа:Покажи едни цици на парламента, и стига и толкова на Отава
Благодаря много за предложениетоIvet написа:BiskVitkA, утре слетобяда съм свободна, мога да ви поразведа малко, пусни едно лично с някакви координати или селфон. И карта ще ви дам, няма проблем.
Ako otiwate s kola, na "granicata" mejdu Quebec i Ontario ima Info centrowe. Werojatno 6te ima karti tam.BiskVitkA написа:Благодаря ти Ира, дано си намерим веднага карта на града, за да знаем къде отиваме