Поздравявам ви с парчетата на една жестока кебекарска група!!!
На сайта по-долу ще намерите и текстове - супер съдържателни! Особено некои!
Обаче музиката е върха!
На ви: Les Trois Accords
Ми за мен текстовете представляват научен интерес! Фаворит ми е песента: Убих си любимата крава, за да ти направя ботуши...
По принцип никога не слушам текста - музиката ме вълнува повече. Но тук всяко парче е литературен шедьовър!!! И се изпълнява на оригинален кебекарски!!!
Ма, моля ви се другари!!! Какво искате да намекнете!!!
Пък после някой да не каже, че не съм ви предупредила!!! Жалко, че не знам кой изпълнява една друга песен - просто заслужава Грами!!! За текст, де - нещо беше за плодове и зеленчуци...Божейййййй!
Обаче сайтът е пипнат много качествено, а?
сайта наистина е добър, поне като музиката им е кофти, правят добър сайт.В първия си постинг щях да питам на какъв език пеят тези момци, ама се досетих
иначе са готини, що простотия има в българската музика, но тези са просто друга класа.
на втори поглед, когато исках за покажа на жената какво ни чака в Кебек, останах супер изненадан че едната песем на тези шматки е супер известна-Saskatchwan.Доста често е пускат по месното белгийско радио-така че вече кебекарите се пробват да превземат и Европа
Елио, къде ги виде тия текстове, бе?
Аз се дзевя, пуля и нищо такова не виждам. Иначе песните са страшни. Особено оная "ти беше наистина готин с твоите мустаци"
А на трети поглед ще забележиш, че пичовете в момента са на турне из Франция
Текстовете са при табулациите (не знам така ли се казва за акордите на китарата:-)
На мен ми приличат на Хиподил, Контрол и Обратен ефект накуп!:-)
Що не пусна на бъдещите имигранти Les Cowboys Fringants !
И какви готини текстове за имигранти имат
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)