С много вълнение искам да ви съобщя, че след нечовешки мъки и притеснения успяхме да си извоюваме канадските визи!

Тези, които следят редовно форума, знаят че ние имахме едно усложнение в процедурата продиктувано от смесения ни брак. Бяхме поканени на 2-ро интервю в Букурещ със съпруга ми, за да доказваме, чи бракът ни не е фиктивен, но което обаче с големи притеснения се явих сама, тъй като до последно на мъжа ми, който е мароканец не му дадоха входна виза за Румъния!!!!
И така отидох сама с влака и всички документи, които ни искаха! Явно съм била доста убедителна, защото и без мъжа ми се преборих с тежката машина на канадската бюрокрация и ни издадоха визите веднага!!! :redghost:
Е, изкарах един Св.Валентин самичка в един студен и мразовит град, но си заслужаваше преумората, физическото и психическо претоварване, защото резултата в крайна сметка е заветните визи!
И накрая искам да пожелая на всички, които сега започват процедурата да си позволят да мечтаят достатъчно силно, защото човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!!!! :queen: :kral: