Отново на среща в Пловдив/13.02.2006/

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
AniK
Обратна връзка:

Отново на среща в Пловдив/13.02.2006/

Мнение от AniK »

Здравейте,пловдивчани напомням ви за следващата ни среща, която ще бъде на 13.02.2006 от 19.30ч. в познатия ни ресторант "Вестра". Миналия път не можахме да дойдем понеже бяхме грипозни, но този път няма да пропуснем :D Имаме задължение към групата и този път ще се реваншираме. Тези, които ни познават знаят какво имам предвид :wink: Надявам се да се съберем повече хора и всички да сме с хубави новини, за да има поводи за почерпка :beer2: :drink:
CaD

Мнение от CaD »

Хей, пловдивчани къде се загубихте ? Верно, че е студено ама пишете поне един ред да знаем дали ще дойде някой на срещата :wink: .
Айде до скоро :D
petar_y

Мнение от petar_y »

Ще дойде , ще дойде-е-е-е :dance: :drink:
Iskizi
Обратна връзка:

Мнение от Iskizi »

Nie mai nqma da doidem, ima veroiatnost da patuvame za Bucharest, no i tova ne e sigurno, zashtoto oshte nqmame rumanska viza za maja mi. Taka 4e misleno shte sam s vas, a vie stuskaite palci da mine vsi4ko uspeshno, 4e 4ovek edna rakia ne moje da izpie spokoino ot nervi!
Haide do skoro ot nas!
Де го чукаш, де се пука!!!
kikos

Мнение от kikos »

Там сме. :beer: :beer: :beer: :beer2: :drink:
Който играй-пичели,който ни играй-ни пичели
Аватар
Dalia

Мнение от Dalia »

И ние ще дойдем, че ще трябва да черпим. :haplio: :dance: :partytime: Наздраве! :beer: :beer: :beer:
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Dalia написа:И ние ще дойдем, че ще трябва да черпим. :haplio: :dance: :partytime: Наздраве! :beer: :beer: :beer:
Ми ако ще черпите да взема и аз да дойда!
Док.......... :beer: :beer: :beer: :beer:
TROUBLEMAKER
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Dalia написа:И ние ще дойдем, че ще трябва да черпим. :haplio: :dance: :partytime: Наздраве! :beer: :beer: :beer:
Май много хора ще се съберем да черпим :wink: :drink:
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Ще се напиваме значи! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Док...........
TROUBLEMAKER
Аватар
Dalia

Мнение от Dalia »

Док. хайде ела ще те чакаме! Трябва да се почерпим дружно и без това отдавна не сме се виждали! :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Да ама ми се отваря една работа точно в 19.00 и най-вероятно ще пием след това,така,че този път не ме чакайте моля!
Благодаря все пак за сърдечната покана!
Док............. :beer:
TROUBLEMAKER
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Iskizi написа:Nie mai nqma da doidem, ima veroiatnost da patuvame za Bucharest, no i tova ne e sigurno, zashtoto oshte nqmame rumanska viza za maja mi. Taka 4e misleno shte sam s vas, a vie stuskaite palci da mine vsi4ko uspeshno, 4e 4ovek edna rakia ne moje da izpie spokoino ot nervi!
Haide do skoro ot nas!
Iskizi, пожелаваме ви много късмет и успех на утрешното интервю и дано това е последното препядствие в дългия ви път към Канада. Стискаме ви палци :thumbsup: и съм убедена, че това ще бъде най-щастливия ви Св. Валентин и най-щастливия ти имен ден :beer2:А ние днес ще вдигнем една наздравица за вас :beer2:
Заключено