PRIZNAVANE NA BG DIPLOMI VAV QUEBEC

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
hr

PRIZNAVANE NA BG DIPLOMI VAV QUEBEC

Мнение от hr »

ZDRAVEITE, SLED KATO MINAH INTERVIETO NA CERTIFIKATA,KOITO MI BESHE DADEN MI NAPISAHA PROFESIA INTERIOR DESIGNER( DIPLOMATA MI V BG E ZA INTERIOR I MEBELEN DIZAIN ) I SEGA SE CHUDIA KUM KOI TRIABVA DA SE OBURNA ZA LEGALIZIRANETO I V QUEBEC-DALI KUM SUOTVETNA ASOCHIACHIA PO INTERIOREN DIZAIN ILI KUM DADENO DURJAVNO UCHREJDENIE ? MOLIA AKO ZNAETE NESHTO PO TOZI VUPRS DA MI OTGOVORITE.
BLAGODARIA VI ZA VNIMANIETO.
pepin

Мнение от pepin »

Ще проверя ще ти кажа със сигурност, къде се прави легализацията, но със сигурност знам, 4е ще ти трябва тукашен превод на дипломата от БГ на френски, заверен с пе4ат от лицензиран превода4. Преводи от БГ не се признават, така 4е не бързай - първо пристигни тук, намери жилище, извади си документи и т.н., и си направитук нов превод на дипломата. И имай предвид, 4е няма голяма вероятност да си намериш тук работа с тази диплома, дори и приравнена - много по-верятно е да се наложи да у4иш тук отново.
LaRue

Re: PRIZNAVANE NA BG DIPLOMI VAV QUEBEC

Мнение от LaRue »

hr написа: MOLIA AKO ZNAETE NESHTO PO TOZI VUPRS DA MI OTGOVORITE.
Аз си купих рамки в които да поставя дипломите си и декорирах тоалента с тях :oops:
Учене му е майката :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
survivor

Re: PRIZNAVANE NA BG DIPLOMI VAV QUEBEC

Мнение от survivor »

LaRue написа:
hr написа: MOLIA AKO ZNAETE NESHTO PO TOZI VUPRS DA MI OTGOVORITE.
Аз си купих рамки в които да поставя дипломите си и декорирах тоалента с тях :oops:
Учене му е майката :idea:
Ти за кой град говориш?
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

ех,LaRue как ми липсваше.... ,наистина ли така направи?нали знаеш, че на за всички дипломи се отнася това?особенно ако са ф........,абе ти си знаеш! :D :D :D
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
LaRue

Мнение от LaRue »

petia4444 написа:ех,LaRue как ми липсваше.... ,наистина ли така направи?нали знаеш, че на за всички дипломи се отнася това?особенно ако са ф........,абе ти си знаеш! :D :D :D
Споко Петя, учил съм 19 години, от които само 2 задочно (доста парички струвах на България :oops: )
Между другото, днес в Университета един турчин ми разказа, че в Турция има закон съгласно който ако човек има 4 години трудов стаж като учител няма право да е свидетел в Съд ..... и случайно се сетих за теб.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

LaRue написа:
petia4444 написа:ех,LaRue как ми липсваше.... ,наистина ли така направи?нали знаеш, че на за всички дипломи се отнася това?особенно ако са ф........,абе ти си знаеш! :D :D :D
Споко Петя, учил съм 19 години, от които само 2 задочно (доста парички струвах на България :oops: )
Между другото, днес в Университета един турчин ми разказа, че в Турция има закон съгласно който ако човек има 4 години трудов стаж като учител няма право да е свидетел в Съд ..... и случайно се сетих за теб.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Serizno li govorish?ami to tova e vseobshta taina!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Заключено