ZDRAVEITE, SLED KATO MINAH INTERVIETO NA CERTIFIKATA,KOITO MI BESHE DADEN MI NAPISAHA PROFESIA INTERIOR DESIGNER( DIPLOMATA MI V BG E ZA INTERIOR I MEBELEN DIZAIN ) I SEGA SE CHUDIA KUM KOI TRIABVA DA SE OBURNA ZA LEGALIZIRANETO I V QUEBEC-DALI KUM SUOTVETNA ASOCHIACHIA PO INTERIOREN DIZAIN ILI KUM DADENO DURJAVNO UCHREJDENIE ? MOLIA AKO ZNAETE NESHTO PO TOZI VUPRS DA MI OTGOVORITE.
BLAGODARIA VI ZA VNIMANIETO.
PRIZNAVANE NA BG DIPLOMI VAV QUEBEC
Ще проверя ще ти кажа със сигурност, къде се прави легализацията, но със сигурност знам, 4е ще ти трябва тукашен превод на дипломата от БГ на френски, заверен с пе4ат от лицензиран превода4. Преводи от БГ не се признават, така 4е не бързай - първо пристигни тук, намери жилище, извади си документи и т.н., и си направитук нов превод на дипломата. И имай предвид, 4е няма голяма вероятност да си намериш тук работа с тази диплома, дори и приравнена - много по-верятно е да се наложи да у4иш тук отново.
-
Re: PRIZNAVANE NA BG DIPLOMI VAV QUEBEC
Аз си купих рамки в които да поставя дипломите си и декорирах тоалента с тяхhr написа: MOLIA AKO ZNAETE NESHTO PO TOZI VUPRS DA MI OTGOVORITE.

Учене му е майката :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

Re: PRIZNAVANE NA BG DIPLOMI VAV QUEBEC
Ти за кой град говориш?LaRue написа:Аз си купих рамки в които да поставя дипломите си и декорирах тоалента с тяхhr написа: MOLIA AKO ZNAETE NESHTO PO TOZI VUPRS DA MI OTGOVORITE.![]()
Учене му е майката :idea:
-
Споко Петя, учил съм 19 години, от които само 2 задочно (доста парички струвах на Българияpetia4444 написа:ех,LaRue как ми липсваше.... ,наистина ли така направи?нали знаеш, че на за всички дипломи се отнася това?особенно ако са ф........,абе ти си знаеш!![]()
![]()

Между другото, днес в Университета един турчин ми разказа, че в Турция има закон съгласно който ако човек има 4 години трудов стаж като учител няма право да е свидетел в Съд ..... и случайно се сетих за теб.

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???

- petia4444
- Обратна връзка:
Serizno li govorish?ami to tova e vseobshta taina!LaRue написа:Споко Петя, учил съм 19 години, от които само 2 задочно (доста парички струвах на Българияpetia4444 написа:ех,LaRue как ми липсваше.... ,наистина ли така направи?нали знаеш, че на за всички дипломи се отнася това?особенно ако са ф........,абе ти си знаеш!![]()
![]()
)
Между другото, днес в Университета един турчин ми разказа, че в Турция има закон съгласно който ако човек има 4 години трудов стаж като учител няма право да е свидетел в Съд ..... и случайно се сетих за теб.
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!