Ot Kanada v Avstralia?
Ot Kanada v Avstralia?
Edna moia poznata tvardi che mojelo Kanadski PR da se transformira v Avstraliiski takav...Na men tova mi izglejda meko kazano nerealno....ta kato Pena podrobnata reshih da dokaja na momata che ne moje s fakti i dokumenti...Da, ama ei na - tsialata obedna pochivka potroshih da tarsia i nishto ne namerih po vaprosa - nito 'moje', nito 'ne moje'...
Niakoi da znae neshto po vaprosa?
(I za da niama 'ostroumni' komentari...NE sam tragnala da hodia v Avstralia...I az kato Koleto si ubivam vremeto...)
Mersi i sas zdrave!
Niakoi da znae neshto po vaprosa?
(I za da niama 'ostroumni' komentari...NE sam tragnala da hodia v Avstralia...I az kato Koleto si ubivam vremeto...)
Mersi i sas zdrave!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
няма такова нещо...има двугодишна работна виза за комонуелти ако не са я спряли и нея
ако имаше до сега да съм сменил 5-6 австралийски блондинки....
ако имаше до сега да съм сменил 5-6 австралийски блондинки....
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Re: Ot Kanada v Avstralia?
Доколкото знам за Австралия също има точкова система – приемат кандидат-имигранта само ако отговаря на критерийте, но не мисля че ако кандидата е канадски PR това с нещо му променя статута или шанса да бъде одобрен.
Това, че не си намерила никъде където да пише "може", автоматчино означава, че "не може"!BabaPena написа: ... nishto ne namerih po vaprosa - nito 'moje', nito 'ne moje'...
Аз също със се интересувал от австралийската система за приемане на имигранти (все още от време на време и хвърлям по едно око за да проверя дали има промени) и никъде не съм срещал информация, че да си канадски PR ти дава някакво предимство. Всъщност, в момента, факта че знаеш български ти дава допълнително 5 точки, т.е. бих казал, че за българи които знаят добре английски (т.е. могат да вземат максимума от 20 точки а език), при равни други условия (образование, стаж и т.н.) е по-лесно да станат австралийски PR отколкото за канадците

Obey gravity ... It's the law!
- MrGeek
- Путлер Капут
Че за какво им са канадци на австралийците?VanBC написа:...
Всъщност, в момента, факта че знаеш български ти дава допълнително 5 точки, т.е. бих казал, че за българи които знаят добре английски (т.е. могат да вземат максимума от 20 точки а език), при равни други условия (образование, стаж и т.н.) е по-лесно да станат австралийски PR отколкото за канадците!

То ясно, че Австралия не е заритала за канадци. Някои канадци обаче (да им се чудиш на акълаMrGeek написа:Че за какво им са канадци на австралийците?![]()
![]()

- MrGeek
- Путлер Капут
Хехехе, наистина им е толкова акъла, при положение, че Хаваите са на две крачки. Аз лично не бих живял сред петте най-отровни змии в света, бели акули и симпатични крокодилчета.VanBC написа:То ясно, че Австралия не е заритала за канадци. Някои канадци обаче (да им се чудиш на акъла?!?) предпочитат да карат сърф по бански, а не облечени с неопрени, и се местят Downunder
![]()
![]()
.

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Върви им на някои хора! За един месец в Австралия, 2/3 от които из пустинята и джунглите, не видях нито една дива змияMrGeek написа: Аз лично не бих живял сред петте най-отровни змии в света, бели акули и симпатични крокодилчета.![]()
![]()
![]()

За съжаление, чак на Тофино. Бързите ферита правеха хубави вълни и можеше да се кара и в града, ама много бързо ги спряхаKolioBalkanski написа:я кажете вие сега, карате ли сърф в 'кувър или трябва да ходите до Тофино?

- MrGeek
- Путлер Капут
VanBC, предполагам ако срещнеш такава "сладурана" сред природата, май няма да имаш повече шанс да пишеш по форумите.VanBC написа:Върви им на някои хора! За един месец в Австралия, 2/3 от които из пустинята и джунглите, не видях нито една дива змия. Петте сладурани които споменаваш ги видях чак като посетихме змийския парк ...
.

I az taka si mislia...ama tia e Sofianka ot SHOPSKI proizhodVanBC написа: Това, че не си намерила никъде където да пише "може", автоматчино означава, че "не може"!

Inache za Avstraliata i na mene mi se hodi pak tam na ekskurzia (po pochina i minlata godina mi se hodeshe)...ama vaobshte ne shta da sreshtam nekoia ot posestrimite...toku vij ne razpoznali navreme che i az sam otrovna

Mersi za otzivite...poglednah im i tochkovata sistema...jalko za momata...osven ako ne e lekar, meditsinska sestra ili neshto ot sorta mai nema nikaF shans da se klasira ...daje s Angliiski na 20, 5 punkta za ezik i prochie...Ex, starost neradost...
Koeto me podseshta - ako Doc e pod 45 mai v Avstralia sh mu e po-dobre...tam komai ne gi praviat na ludi ot priravniavane...